Σεβόμενοι την υπουργική απόφαση για την αναστολή των μαθημάτων και έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών αλλά και των οικογενειών τους σας ανακοινώνουμε ότι το φροντιστήριο θα παραμείνει κλειστό για όσες μέρες προβλέπεται δηλαδή από σήμερα 11/3/2020 μέχρι και τις 24/3/2020. Είμαστε στην αναμονή για περαιτέρω διευκρινίσεις. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι κατανοούμε και σεβόμαστε την απόφαση αυτή του Υπουργείου και τηρούμε τα μέτρα προστασίας για το κοινό καλό. Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν εν καιρώ.

 Ισχύει:

  1. Για τα παιδικά και εφηβικά τμήματα, τμήματα πτυχίων, για τα τμήματα ενηλίκων όλων των γλωσσών, τα ατομικά/ημιατομικά μαθήματα και για τα μαθήματα πληροφορικής.
  2. Οι προγραμματισμένες εξετάσεις TOEIC αναβάλλονται πανελλαδικά από 11/3/2020 έως 29/3/2020 (θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από την Ελληνοαμερικανική Ένωση)
  3. Οι προγραμματισμένες εξετάσεις Πληροφορικής VELLUM για το Σάββατο 14/3/2020 αναβάλλονται. Για επόμενες εξετάσεις θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Η Γραμματεία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού GLOSSOLAND/SEMINARIALAND, για το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 μέχρι 18.00.

Συστήνουμε σε όλους τους σπουδαστές και σπουδάστριες μας να τηρήσουν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοιού.
Παρακολουθείτε καθημερινά τη σελίδα μας στο facebook για νεότερες ανακοινώσεις.