ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΟΕΑΔ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ?

ΛΑΕΚ 0,24 % του ΟΑΕΔ

 

Χρήματα τα οποία έχετε καταβάλει υποχρεωτικά μέσω των εισφορών του ΙΚΑ, μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε με τη μορφή επιδότησης και να επιμορφώσετε το προσωπικό σας ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας σας. 

Οι απαιτήσεις μιας επαγγελματικής συναλλαγής σε μια ξένη γλώσσα είναι πολλές και ιδιαίτερες. Γι’ αυτό στη GLOSSOLAND προσφέρουμε προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών όλων των επιπέδων σχεδιασμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησης. Τα εξειδικευμένα αυτά μαθήματα πραγματοποιούνται στο χώρο εργασίας σας  ή στις εγκαταστάσεις μας.

Είτε, λοιπόν, δραστηριοποιείστε στην Ελλάδα, είτε στα Βαλκάνια, την Ασία, την Ευρώπη ή την Αμερική, είτε διατηρείτε συναλλαγές και σχέσεις με χώρες του εξωτερικού και επιθυμείτε την επιμόρφωση του προσωπικού σας για το βέλτιστο επικοινωνιακό και κατά συνέπεια επιχειρηματικό αποτέλεσμα, έχουμε τη δυνατότητα, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη λύση που σας ταιριάζει. Άλλωστε στο παρελθόν, έχουμε συνεργαστεί με επιτυχία με μια σειρά αξιόλογων εταιριών, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διάφορα επιχειρηματικά πεδία.

  • Η εκπαίδευσή μπορεί να γίνει ΔΩΡΕΑΝ με κρατικά επιδοτούμενα προγράμματα εκμεταλλευόμενοι τα προγράμματα ΛΑΕΚ. Απορρόφηση πόρων μέσω του ΟΑΕΔ, της ετήσιας καταβολής ποσοστού 0,24 % των εργοδοτικών εισφορών προς το ΙΚΑ.
  • Εμείς αναλαμβάνουμε τη διαδικασία ηλεκτρονικής δημιουργίας, υποβολής και έγκρισης των προγραμμάτων.

 

Please follow and like us: