Το πρόγραμμα σύστασης νέου μαθητή της GLOSSOLAND σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της μαζί με την παρέα σας, εξοικονομώντας παράλληλα μέρος των διδάκτρων, στο πρόγραμμα σπουδών που θα επιλέξετε*. Αυτό γίνεται συστήνοντας φίλους ή γνωστούς σας στη σχολή μας μέσω του προγράμματος «1 + 1 = – 10%».

Μέσω του προγράμματός μας, εξοικονομείτε χρήματα τόσο εσείς όσο και ο νέος μαθητής – γνωστός, τον οποίο θα συστήσετε. Το ποσό που επωφελείται ο κάθε μαθητής, τόσο εκείνος που θα κάνει τη σύσταση, όσο κι εκείνος που θα συστηθεί, ανέρχεται στο 10% των διδάκτρων του αντίστοιχου προγράμματος.

Η σύσταση μπορεί να γίνει είτε από έναν ήδη εγγεγραμμένο μαθητή για έναν καινούργιο, είτε από έναν καινούργιο προς έναν καινούργιο.

Συντονιστείτε στη GLOSSOLAND μαζί με την παρέα σας, και παράλληλα επωφεληθείτε οικονομικά μέσω του προγράμματος «1 + 1 = – 10%».

Σημειώσεις:

* Το «1 + 1 = – 10%» δεν ισχύει για τα  «προσφερόμενα» προγράμματα σπουδών που ήδη εμπεριέχουν έκπτωση και για τα προγράμματα «για τον τουρισμό και την μετανάστευση» και ισχύει εφ άπαξ για την τάξη εγγραφής.

* Τό όφελος της έκπτωσης «1+1=-10%» πρέπει να το γνωρίζουν και να το αποδεχτούν και τα δύο εγγραφόμενα μέρη.

*Παλιοί σπουδαστές οι οποίοι απολαμβάνουν κάποιας άλλης έκπτωσης,  θα πρέπει να επιλέξουν μία και μοναδική έκπτωση που θα ισχύει, συμπεριλαμβανόμενης της έκπτωσης » 1+1=-10%».

* Η κάθε επόμενη σύσταση, πέραν της πρώτης, έχει όφελος στον παλιό μαθητή – 10% στα υφιστάμενα δίδακτρα.

 

Please follow and like us: