ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2020-21 ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ:

Προσπαθώντας να μείνουμε πιστοί στις καθιερωμένες κινήσεις μας, παρά τη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι, αποφασίσαμε να διατηρήσουμε τις παροχές και τα προνόμια που σας παρέχονται για όσους εγγραφούν στα χειμερινά τμήματα 2020-21

Με το κλείσιμο της φετινής σχολικής χρονιάς συμπληρώνουμε 20 χρόνια λειτουργίας και επιτυχιών, αλλά οι ευκαιρίες για τους μαθητές μας δεν σταματούν ποτέ.

Γι’ αυτό, λοιπόν, για ΟΣΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 2020-21 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020:

 • Διατηρούμε τα δίδακτρα στα ίδια επίπεδα με τις τελευταίες χρονιές, χωρίς να υποβαθμίσουμε ούτε στο ελάχιστο τη ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού μας έργου (είτε με μείωση ωρών είτε με μείωση παροχών).
 • Χορηγούμε ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ (αξίας 400 ευρώ, 300 ευρώ και 200 ευρώ από τα δίδακτρα μιας τάξης για το σχολικό έτος 2020-21) σε τρείς τυχερούς σπουδαστές μας , που θα αναδειχτούν με ισάριθμες κληρώσεις ,οι οποίες θα γίνουν παρουσία όλων, την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 στις 8 μ.μ. από τις λίστες των προεγγεγραμμένων μέχρι εκείνη τη στιγμή.
 • Δίνουμε τη δυνατότητα πληρωμής των διδάκτρων με πιστωτικές κάρτες μέχρι και σε 10 άτοκες μηνιαίες δόσεις
 • Προσφέρουμε ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ 400 ΕΥΡΩ ως ετήσια δίδακτρα για την Α΄ τάξη των Γερμανικών, για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Η παρούσα τιμή δεν επιδέχεται άλλη έκπτωση.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:
• Η εγγραφή του μαθητή για κάθε τάξη γίνεται με 100 ευρώ προκαταβολή από τα ετήσια δίδακτρα ,παράλληλα με τη συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής.
• Αποπληρωμή των διδάκτρων σε 8 δόσεις (Σεπτέμβριος-Απρίλιος)
ΔΩΡΕΑΝ το τρίτο παιδί που φοιτά παράλληλα με τα άλλα δύο στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών GLOSSOLAND.
ΔΩΡΕΑΝ η τάξη Pre-Junior για παιδιά Α΄ ή Β΄ Δημοτικού (100 ευρώ προκαταβολή διδάκτρων της επόμενης τάξης Junior).
Έκπτωση 10% σε πληρωμές των διδάκτρων μετρητοίς (Εξόφληση μέχρι την έναρξη των μαθημάτων τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη 2020).
Έκπτωση 10% στα δίδακτρα του μικρότερου αδερφού ή συζύγου και 2ης γλώσσας
100 ευρώ μείωση διδάκτρων, σε όποιον φέρει για εγγραφή στο ΚΞΓ GLOSSOLAND, έναν ακόμα νέο μαθητή (Ισχύει επιπλέον κάθε άλλης έκπτωσης και μόνο για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές μας).

 • Έκπτωση 10% στα δίδακτρα της τάξης σε νεοεγγραφόμενους μαθητές, που έρχονται μαζί για εγγραφή, σύμφωνα με το πρόγραμμα «ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ»
 • Δωρεάν σχολική τσάντα
  Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς σε μαθητές πτυχίων και σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.
  • Κάθε μαθητής του Σχολείου μας, εάν το επιθυμεί, μπορεί να παραγγείλει τα βιβλία της σχολικής χρονιάς απ’ ευθείας από τον εκδοτικό οίκο, πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση με την μαζική παραγγελία.
  • Σε περίπτωση που ο μαθητής δικαιούται περισσότερες της μιας εκπτώσεις (λόγω αδερφού, 2ης γλώσσας κλπ), δίνεται η μεγαλύτερη και πάντα μία έκπτωση (όχι αθροιστικά περισσότερες από μία εκπτώσεις).S
Please follow and like us: