Οι απαιτήσεις μιας επαγγελματικής συναλλαγής σε μια ξένη γλώσσα είναι πολλές και ιδιαίτερες. Γι’ αυτό στη GLOSSOLAND προσφέρουμε προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών όλων των επιπέδων σχεδιασμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησης. Τα εξειδικευμένα αυτά μαθήματα πραγματοποιούνται στο χώρο εργασίας σας  ή στις εγκαταστάσεις μας, σε αίθουσες διδασκαλίας με οβάλ τραπέζι, σχεδιασμένες ειδικά για ενήλικες ή σε συνεδριακές αίθουσες υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών (conference rooms), χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για ένα ή περισσότερα άτομα.

Είτε, λοιπόν, δραστηριοποιείστε στην Ελλάδα, είτε στα Βαλκάνια, την Ασία, την Ευρώπη ή την Αμερική, είτε διατηρείτε συναλλαγές και σχέσεις με χώρες του εξωτερικού και επιθυμείτε την επιμόρφωση του προσωπικού σας για το βέλτιστο επικοινωνιακό και κατά συνέπεια επιχειρηματικό αποτέλεσμα, έχουμε τη δυνατότητα, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τη λύση που σας ταιριάζει. Άλλωστε στο παρελθόν, έχουμε συνεργαστεί με επιτυχία με μια σειρά αξιόλογων εταιριών, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διάφορα επιχειρηματικά πεδία.

  • Η εκπαίδευσή μπορεί να γίνει ΔΩΡΕΑΝ με κρατικά επιδοτούμενα προγράμματα εκμεταλλευόμενοι τα προγράμματα ΛΑΕΚ. Απορρόφηση πόρων μέσω του ΟΑΕΔ, της ετήσιας καταβολής των εργοδοτικών εισφορών προς το ΙΚΑ.
  • Εμείς αναλαμβάνουμε τη διαδικασία ηλεκτρονικής δημιουργίας, υποβολής και έγκρισης των προγραμμάτων.

ΛΑΕΚ 0,24 % του ΟΑΕΔ

Το πρόγραμμα ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ απευθύνεται σε οποιαδήποτε επιχείρηση απασχολεί εργαζόμενους οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στο  ΙΚΑ. Κάθε επιχείρηση καταβάλλει στον Λογαριασμό για την Απασχόληση  και την Επαγγελματική Κατάρτιση (ΛΑΕΚ) του ΟΑΕΔ  εργοδοτική εισφορά  ύψους 0,06% επί των ετήσιων ακαθάριστων αποδοχών των εργαζομένων της. Το ποσό αυτό αποτελεί υποχρεωτική εισφορά από όλους τους οργανισμούς που απασχολούν προσωπικό είτε πρόκειται για αμιγώς ιδιωτικές επιχειρήσεις, είτε για οργανισμούς του Δημοσίου, για Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου ή για Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με το άρθρο 42 του ν.3863 (ΦΕΚ με αριθμ.115/τ.Α΄/15-7-2010) που αφορά στην Ανακατανομή των εισφορών μεταξύ Ι.Κ.Α.−Ε.Τ.Α.Μ.,ΟΑΕΔ, ΟΕΚ και Εργατικής Εστίας» προβλέπονται τα εξής:

  • Το ποσό που δικαιούται να λάβει κάθε επιχείρηση για προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης αποτελεί το 70% της εισφοράς ΛΑΕΚ (0,06%) που θα καταβάλλει η επιχείρηση,εφόσον οι δαπάνες κατάρτισης είναι μεγαλύτερες ή ίσες με το ποσό αυτό.
  • Το 100% των δαπανών κατάρτισης εφόσον η επιχείρηση θα καταβάλλει δαπάνες για κατάρτιση μικρότερες ή ίσες του 70% του ποσού της εισφοράς ΛΑΕΚ (0,06%) που θα καταβάλλει το τρέχον έτος της εκπαίδευσης.

Σημείωση: Επιχειρήσεις που δεν υλοποίησαν προγράμματα κατάρτισης ΛΑΕΚ το προηγούμενο έτος ή δεν εξάντλησαν το κονδύλι τους, μπορούν να μεταφέρουν και να χρησιμοποιήσουν το 70% του ποσού της εισφοράς ΛΑΕΚ που έχουν καταβάλλει στο ΙΚΑ, στο επόμενο έτος.

Τα χρήματα που θα δαπανήσει η επιχείρηση για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, θα της επιστραφούν στο ακέραιο απευθείας από τον ΟΑΕΔ σε λογαριασμό που θα έχει υποδείξει. Το διαθέσιμο ποσό ΛΑΕΚ που αναλογεί στην επιχείρηση για το 2018, για να της αποδοθεί θα πρέπει να γίνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια ισόποσης αξίας έως και τις 20-12-2019. Δείτε ΕΔΩ τις εγκυκλίους κάθε χρονιάς http://laek.oaed.gr/

Η εκπαίδευση δύναται να πραγματοποιηθεί είτε στις εγκαταστάσεις μας (που βρίσκονται στο κέντρο της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης, στον Εύοσμο, με εύκολη πρόσβαση από την περιφερειακή οδό από τον κόμβο Ευόσμου) είτε στο χώρο της επιχείρησης, σε ημέρες και ώρες που θα αποφασισθούν από κοινού.

Παροχές εκπαιδευομένων:

  • Εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, σημειώσεις κλπ. σε έντυπη μορφή προβλέπονται από την εκάστοτε εγκύκλιο ως επιδοτούμενα)
  • Σημειώσεις σε  ηλεκτρονική μορφή.
  • Βεβαιώσεις παρακολούθησης από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών GLOSSOLAND.

Στις εγκαταστάσεις μας τα μαθήματα υποστηρίζονται με χρήση σύγχρονου διαδραστικού πίνακα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι:

  • Οι εκπαιδευτές μας έχουν όλοι αριθμό μητρώου εκπαιδευτή ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ.
  • Υπάρχει δυνατότητα πλήρους γραμματειακής  υποστήριξης σε όλες τις φάσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος (ένταξη – παρακολούθηση – αποπληρωμή), εφόσον μας το ζητήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310776432 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και σύντομα ένα από τα στελέχη μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΡΤΟΥ ΑΕ (ΜΕΛ)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ALPHA BANK

KUNSTSTOFF AE

ΑΦΟΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗ ΟΕ

«ΑΓ.ΛΟΥΚΑΣ»  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε

Γ.ΒΙΛΔΕΡΗΣ ΑΕ

ΧΑΡ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

ELECTROLUX SERVICE AE

FORMPLAST AE

STANDART COMMERCIAL HELLAS

ΓΑΙΑ ΕΠΕ-ΕΠΙΠΛΑ ΣΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΚΠ.ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

SOCOTAB HELLAS ΑΕΒΕ

SOYA HELLAS ΑΕ

ΤΡΟΦΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ

INTERATTICA ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ AE

ΧΡ.ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΒΕΑΕ

ΚΑΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΤΣΙΒΙΚΗΣ06

Please follow and like us: