Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι ενήλικες που θέλουν να ενταχθούν σε τμήματα πτυχίων Β1 – Β2 (Lower) και δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις του προηγουμένου επιπέδου, μπορούν να το επιτύχουν παρακολουθώντας αυτά τα τμήματα προετοιμασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Τα προγράμματα αυτά τρέχουν για εφήβους και ενήλικες που οι γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες.

Μετά το πέρας των μαθημάτων του τμήματος αυτού οι σπουδαστές  είναι έτοιμοι να ενταχθούν και να παρακολουθήσουν αποκλειστικά τα τμήματα  TIE ή TOEIC επιπέδων B1 – Β2 (Lower) .

Το πρόγραμμα  υποστηρίζεται και με εκπαιδευτική πλατφόρμα e-learning, για εξάσκηση και  μελέτη των αγγλικών και από το σπίτι , για 4 μήνες για 250 ώρες.

Με την εκπληκτική πλατφόρμα μαθαίνετε Αγγλικά online από υπολογιστή, tablet ή iPad όποτε εσείς επιθυμείτε, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, για όση ώρα έχετε στη διάθεση σας! Θα εξερευνήσετε αυθεντικές καταστάσεις από την καθημερινότητα και θα αναπτύξετε δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής, ομιλίας και ακρόασης μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας δραστηριοτήτων.

Έναρξη τμημάτων προετοιμασίας (αρχαρίων): Σχεδόν κάθε 2 μήνες, όλο τον χρόνο, εκτός από τον Ιούλιο-Αύγουστο, με την συμπλήρωση τουλάχιστον 6 ατόμων. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των νέων τμημάτων ανακοινώνεται μία εβδομάδα πριν την έναρξη.

Εάν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα, που έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, πρέπει να παρακολουθήσει 1- 2 μαθήματα προετοιμασίας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Διάρκεια προγράμματος:

  • 50 διδακτικές ώρες δια ζώσης + 250 ώρες ασύγχρονη
  • 4 μήνες – 17 εβδομάδες
  • Μία φορά την εβδομάδα, 1Χ 3 διδακτικές ώρες.
  • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

Κόστος προγράμματος (πακέτο): 400€

Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 120€ με την εγγραφή + 2 μηνιαίες δόσεις των 140€.

Εάν χρησιμοποιηθεί πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν 4 οι μηνιαίες δόσεις.

Στη τιμή πακέτο περιλαμβάνονται:

  1. Διδασκαλία 50 σχολικών ωρών σε τμήμα με καθηγητή.
  2. Δύο βιβλία και λοιπό εκπαιδευτικό υλικό.
  3. Κωδικός χρήσης online εκπαιδευτικής πλατφόρμας για 4 μήνες, για 250 ώρες εξάσκησης.


ΣΗΜ.: Με την online εκπαιδευτική πλατφόρμα, ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να κάνει από το σπίτι του, όποτε και όσες φορές θέλει, επαναλήψεις και φρεσκαρίσματα στη γραμματική, στο λεξιλόγιο κλπ, να εξασκείται στο listening, το speaking και τις άλλες δεξιότητες της γλώσσας.

Είναι μια διαδραστική online εκπαιδευτική πλατφόρμα που καλύπτει από επίπεδο αρχάριο έως και προχωρημένο. Περιέχει παραπάνω από 500 ώρες Online μαθημάτων και μια μεγάλη ποικιλία γραφικών, ηχητικών και διαδραστικών δραστηριοτήτων. Σχεδιάστηκε για όσους θέλουν να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους προκειμένου να μπορούν να επικοινωνούν σωστά σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας.

Η χρήση της online πλατφόρμας σε συνδυασμό με τη δια ζώσης διδασκαλία της γλώσσας με τον καθηγητή είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εκμάθησης της γλώσσας και οι σπουδαστές αποκτούν αυτοπεποίθηση και ευχέρεια στην επικοινωνία από τις πρώτες κιόλας ώρες μαθημάτων!

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ!

Μπορείτε να εγγραφείτε από την αρχή και να παρακολουθήσετε το ενιαίο πρόγραμμα προετοιμασίας για πιστοποιητικό Β2, που περιλαμβάνει το 4μηνο τμήμα αρχαρίων και στη συνέχεια το 5μηνο τμήμα πτυχίου Β2.  Με την εγγραφή σας στο ενιαίο πρόγραμμα κερδίζετε έκπτωση στα συνολικά δίδακτρα που θα καταβάλατε ξεχωριστά για την εγγραφή σας στα δύο τμήματα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ. 

Please follow and like us: