Δωρεάν μαθήματα για πιστοποίηση πληροφορικής
Δωρεάν μαθήματα για πιστοποίηση πληροφορικής

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Εκπληκτική Προσφορά GLOSSOLAND STUDIES!

Δωρεάν Μαθήματα για Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Πληροφορικής για ΑΣΕΠ μόνο με 130€!

ΓΡΗΓΟΡΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΜΕ ΚΥΡΟΣ 

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός GLOSSOLAND STUDIES προσφέρει σε όλους Δωρεάν Μαθήματα Για Πιστοποίηση Πληροφορικής!

Πληρώνετε μόνο τα εξέταστρα!

Τα Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής οδηγούν σε πιστοποίηση ενός από τους μεγαλύτερους εξεταστικούς φορείς της χώρας μας, Vellum.

Πιστοποίηση Πληροφορικής Κατάλληλη για:

Μεταπτυχιακά, ΑΣΕΠ, Αξιολογήσεις, Προκηρύξεις Θέσεων, Μετατάξεις, Ιδιωτικό Τομέα, Στρατιωτικούς, Θέσεις Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα. Έχει δια βίου ισχύ.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ:

FAST TRACK ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ για ΑΣΕΠ μόνο με 130€ και ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα πληροφορικής από το σπίτι

 
Ιδανικό πρόγραμμα για γρήγορη, έγκυρη, αξιόπιστη και οικονομική πιστοποίηση
 
Στο κόστος περιλαμβάνονται:
 • ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα με Ασύγχρονη αυτοδιδασκαλία από το σπίτι σας, με ολοκληρωμένη θεωρία, με επαναληπτικό τεστ εξάσκησης στο τέλος κάθε ενότητας και χωρίς τεστ προσομοίωσης (mock test) – Ιδανικό για όσους κατανοούν εύκολα τη θεωρία χωρίς να χρειάζονται εκτεταμένη εξάσκηση πάνω σε αυτήν.
 • Διαθεματική εξέταση των 3 ενοτήτων (MS Word, MS Excel, Internet-Outlook) για ΑΣΕΠ – Εξετάζεστε και στις τρεις ενότητες σε μια ώρα εξέτασης, στα 130€!
 • Δωρεάν 1ηεπανεξέταση (αν χρειαστεί)
 • Έκδοση πιστοποιητικού
 • Εξετάσεις στο κέντρο μας κάθε εβδομάδα
 • Αποπληρωμή εφάπαξ με την εγγραφή.
 • Δια βίου ισχύ, δε χρειάζεται ανανέωση 
Προετοιμαστείτε με ΔΩΡΕΑΝ online μαθήματα ασύγχρονης εκπαίδευσης με καθηγητή από το σπίτι, δώστε εξετάσεις και πάρτε το πιστοποιητικό σας σε μόλις 1 εβδομάδα!

Συμπληρωματικά, εάν χρειάζεστε περισσότερη εξάσκηση από το σπίτι ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός GLOSSOLAND STUDIES σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο από τα παρακάτω πακέτα με επιπλέον κόστος:

 1ο  ΠΑΚΕΤΟ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ 30 ΩΡΕΣ με την πλατφόρμα ATHENA μόνο με 55€ το οποίο περιλαμβάνει:

 • Ασύγχρονα μαθήματα 30 ωρών (max 3 μήνες) από το σπίτι σας (αξίας 70€ τώρα μόνο με 55€), με ολοκληρωμένη θεωρία και εξάσκηση σε κάθε μάθημα με καθηγητή, με επαναληπτικά τεστ στο τέλος κάθε ενότητας και με ικανοποιητικό αριθμό τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων (mock tests) για ΠΛΗΡΗ προετοιμασία. 
 • Διάρκεια Μαθημάτων: από 1 εβδομάδα έως 3 μήνες με το ολοκληρωμένο  και εκπληκτικό πρόγραμμα ΑΘΗΝΑ.

 2ο  ΠΑΚΕΤΟ: ΜΟΝΟ ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (mock test) ΓΙΑ 10 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ  ΜΕ 20€ με την πλατφόρμα ATHENA – Ιδανικό για όσους δεν χρειάζονται θεωρητικά μαθήματα και θέλουν απλά να εξασκηθούν στη μορφή των εξετάσεων – Μέσος όρος τεστ που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε 10 ώρες – περίπου 8 τεστ (ανάλογα με τη χρήση που κάνει ο κάθε σπουδαστής)

Σημείωση: Δίνεται η δυνατότητα ανανέωσης των ωρών εκπαίδευσης από το σπίτι, αν και εφόσον χρειαστεί με το αντίστοιχο κόστος
 
2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ:

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΣΕΠ & ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ με απεριόριστες ώρες μαθημάτων στο κέντρο μας

Ιδανικό για όσουν επιθυμούν ξεχωριστή εξέταση στην κάθε ενότητα, χωρίς να αποκλείεται η διαθεματική εξέταση σε μία ώρα, και για όσους επιθυμούν να λάβουν Πιστοποίηση 3, 4, 5 ή 6 ενοτήτων. Ιδανικό, επίσης, για αρχάριους ενήλικες που δεν έχουν αρκετές γνώσεις πληροφορικής.

Τιμολογιακή πολιτική: 

Κόστος παραβόλων για το πιστοποιητικό Vellum IT Skills  για τις ενότητες

 1. Windows 10,
 2. Internet-Outlook,
 3. MS Word,
 4. MS Excel,
 5. Ms PowerPoint,
 6. Ms Access (όσες και όποιες εσείς επιλέξετε):
 • 70€ δικαίωμα εγγραφής
 • 30€ εξέταση κάθε ενότητας  και
 • 40€ έκδοση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από ΑΣΕΠ και Ιδιωτικό Τομέα ιδανικό και για Μεταπτυχιακά, Προκηρύξεις, Μετατάξεις, κλπ .

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 1. ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ώρες μαθημάτων και ασκήσεων για κάθε ενότητα με τη χρήση των τελευταίων εκδόσεων των λογισμικών (Ms Office 2010-2019) για 1 χρόνο στο κέντρο μας.
 2. Απεριόριστα τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων (mock test)
 3. Απεριόριστες ΔΩΡΕΑΝ επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας.
 4. Δυνατότητα ξεχωριστής εξέτασης για την κάθε ενότητα ή διαθεματικής εξέτασης σε μία ώρα, για τις 3 ενότητες του ΑΣΕΠ (MS Word, MS Excel, Internet-Outlook)
 5. Δυνατότητα εξόφλησης σε 3 δόσεις
Please follow and like us: