fbpx

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - ΕΦΗΒΟΥΣ

Οργανώνουμε ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ταχύρυθμα – αυστηρώς ολιγομελή – ομοιογενή για όλα τα γνωστικά επίπεδα (A1-A2-B1-B2-C1-C2) της Αγγλικής γλώσσας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια σε κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικός και παραγωγικός στον εργασιακό χώρο που δραστηριοποιείται , να διεκδικήσει την επαγγελματική του καταξίωση.

Σκοπός μας είναι η σίγουρη απόκτηση πτυχίου και η δυνατότητα επικοινωνίας στην ξένη γλώσσα.

Τα προγράμματά μας είναι πλήρως εναρμονισμένα στις ανάγκες κάθε σπουδαστή με ευέλικτα ωράρια λαμβάνοντας υπ” όψη τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο που διαθέτει. Είναι σχεδιασμένα για γρήγορη εκμάθηση και για δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις για ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Π.

agglika gia paidia oxford english xenes glosses evosmos

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ - ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΑΡΧΑΡΙΟΙ

Τμήμα προετοιμασίας ΑΡΧΑΡΙΩΝ για την απόκτηση γνώσεων αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β1 ώστε να είναι έτοιμοι για την ένταξή τους σε τμήματα για την απόκτηση πτυχίου LOWER (B2).

Ενιαίο τμήμα προετοιμασίας ΑΡΧΑΡΙΩΝ, με ελάχιστες εως καθόλου γνώσεις, για την απόκτηση πτυχίου LOWER (B2) σε 9 μήνες.

LOWER (B2)

Τα προγράμματα αφορούν την εκπαίδευση και πιστοποίηση όσων επιθυμούν να αποκτήσουν επίσημο, διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο επιπέδου LOWER (B2) και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ.

PROFICIENCY (C2)

Ταχύρρυθμα προγράμματα για ενήλικες & εφήβους, για απόκτηση πτυχίου Proficiency (C2) ή Lower (B2) με τις δημοφιλείς εξετάσεις  T.i.E., LRN, NOCN, ESB.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ...

Στα τμήματα Glosso-Lower “Τα κλασικά” μπορούν να συμμετάσχουν έφηβοι και ενήλικες με το ίδιο γνωστικό επίπεδο.

Εντατικά Τμήματα Proficiency (C2) σε 1 ή 2 Χρόνια για τα “κλασσικά” Michigan, ESB, Cambridge.

Ιδανικά προγράμματα για σπουδές και εργασία στο εξωτερικό

Το IELTS ζητείται από φοιτητές που η μητρική τους γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά και που πρόκειται να κάνουν είτε προπτυχιακές είτε μεταπτυχιακές σπουδές σε αγγλόφωνα ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια ή από επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για παραμονή και εργασία στην Αγγλία.

Έχετε Σοβαρούς Λόγους για να Προτιμήσετε την GLOSSOLAND

Πρωτοποριακα προγραμματα

Διδάσκουμε Ξένες Γλώσσες σε παιδιά και ενήλικες με πρωτοποριακά και αξιόπιστα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ποσοστο Επιτυχιας 100%

Κάθε χρόνο το ποσοστό επιτυχίας των σπουδαστών μας, αγγίζει το 100% στις εξετάσεις όλων των αναγνωρισμένων πτυχίων.

Χαμηλα Διδακτρα

Τα δίδακτρα είναι χαμηλά και προσιτά σε όλους , ανταποκρινόμενα πλήρως στην εποχή της οικονομικής κρίσης.

Εμπειρια & Τεχνολογια

Ξέρουμε να διδάξουμε σωστά τη ξένη γλώσσα, με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε, την σύγχρονη τεχνολογία με διαδραστικούς πίνακες και με e-books σε πλήρη λειτουργία.

Τι λένε οι Σπουδαστές μας

"Ερχόμουν από το Πανόραμα στον Εύοσμο για να κάνω σε σας Αγγλικά, για να μπορέσω να φύγω για σπουδές στην Τσεχία. Χωρίς εσάς δε θα μπορούσα να πετύχω το σκοπό μου"
Καραγεωργιου Μ.
Επιχειρηματίας
"Η GLOSSOLAND ήταν πραγματικά μία μοναδική εμπειρία . Το σύστημα απίστευτο, οι συνθήκες διδασκαλίας άψογες, η προετοιμασία φανταστική. Στον 1 χρόνο που σπούδασα στη GLOSSOLAND κατάφερα να πάω χωρίς άγχος στις εξετάσεις, αφού ήμουν προετοιμασμένη άριστα μιας και το κάθε τι είχε γίνει μέσα στη τάξη. Πήρα με τη πρώτη το Proficiency του Cambridge"
ΒΡΑΝΗ ΟΛΓΑ
Φοιτήτρια Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
"Έκανα Αγγλικά , πήρα πτυχίο Lower μέσα σε 1,5 χρόνο και τώρα κάνω Ιταλικά.Θα πάρω κι αυτό το πτυχίο.Τα δίδακτρα ήταν προσιτά και οι διευκολύνσεις που μου έκανε ο Διευθυντής μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσω στη 2η γλώσσα"
Πατσιας Γερασιμος
Στρατιωτικός
"Τα παιδιά μου ήθελα να τα πάω σε άλλο φροντιστήριο λόγω απόστασης. Όταν το συζήτησα με τον σύζυγό μου, είχαμε ενδοιασμούς. Όμως εμπιστευθήκαμε τους φίλους μας που μας σύστησαν σε σας και δεν βγήκαμε χαμένοι. Είσαστε τόσο πολύ αγαπητοί και κάνετε φοβερή δουλειά που εξακολουθώ να τα φέρνω εδώ και 5 χρόνια."
Παπαδοπουλος Γεωργιος
Επαγγελματίας

Ενημερωθείτε για όλα τα Προγράμματα Αγγλικών