Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα άτομα πάνω από 16 χρονών αποκτούν πτυχίο Β2 (Lower) σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρόγραμμα αφορά εφήβους και ενήλικες που οι γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα είναι ελάχιστες (επίπεδο Α1 ή Α2)  έως ανύπαρκτες. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Μετά το πέρας των μαθημάτων του τμήματος αυτού οι σπουδαστές  είναι έτοιμοι να δώσουν εξετάσεις TIE ή TOEIC επιπέδων Β1/μέτρια γνώση ή Β2/καλή γνώση (Lower) .

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο και δομημένο πάνω σε παγκόσμια πρότυπα σύγχρονης διδασκαλίας ξένων γλωσσών (Blended system). Έτσι, υποστηρίζεται για 110 διδακτικές ώρες με φυσική παρουσία σε τμήμα από έμπειρο καθηγητή, άριστου γνώστη της διδασκαλίας ενηλίκων, και με ειδική εκπαιδευτική πλατφόρμα e-learning της GLOSSOLAND για 400 ώρες, για εξάσκηση και  μελέτη των αγγλικών από το σπίτι.

Με την σύγχρονη εκπαιδευτική πλατφόρμα μαθαίνετε Αγγλικά online από υπολογιστή, tablet ή iPad όποτε εσείς επιθυμείτε, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, για όση ώρα έχετε στη διάθεση σας! Θα εξερευνήσετε αυθεντικές καταστάσεις από την καθημερινότητα και θα αναπτύξετε δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής, ομιλίας και ακρόασης μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας δραστηριοτήτων.

Ένταξη στα τμήματα: Κάθε εβδομάδα, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων του υποψήφιου σπουδαστή. Εάν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα, που έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, του δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα μάθημα προετοιμασίας με καθηγητή, και η επιπλέον χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Διάρκεια προγράμματος:

  • 110 διδακτικές ώρες δια ζώσης + 400 ώρες ασύγχρονη
  • 9 μήνες, 17 εβδομάδες
  • Μία φορά την εβδομάδα, 1 Χ 3 διδακτικές ώρες.
  • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

Κόστος προγράμματος (πακέτο):

Α) Γενική κατηγορία: 780 €. Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 120€ με την εγγραφή + 6 μηνιαίες δόσεις των 110€.

Β) Για ανέργους, φοιτητές, σπουδαστές ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, πολύτεκνους κ.α. : 740€. Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 140€ με την εγγραφή + 6 μηνιαίες δόσεις των 100€.

Στη τιμή πακέτο περιλαμβάνονται:

  1. Διδασκαλία 110 σχολικών ωρών σε τμήμα με καθηγητή.
  2. Βιβλία και λοιπό εκπαιδευτικό υλικό.
  3. Κωδικός χρήσης online εκπαιδευτικής πλατφόρμας για 9 μήνες, για 400 ώρες εξάσκησης/μελέτης.

ΣΗΜ.: Με την online εκπαιδευτική πλατφόρμα, ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να κάνει από το σπίτι του, όποτε και όσες φορές θέλει, επαναλήψεις και φρεσκαρίσματα στη γραμματική, στο λεξιλόγιο κλπ, να εξασκείται στο listening, το speaking και τις άλλες δεξιότητες της γλώσσας.

Είναι μια διαδραστική online εκπαιδευτική πλατφόρμα που καλύπτει από επίπεδο αρχάριο έως και προχωρημένο. Περιέχει παραπάνω από 500 ώρες Online μαθημάτων και μια μεγάλη ποικιλία γραφικών, ηχητικών και διαδραστικών δραστηριοτήτων. Σχεδιάστηκε για όσους θέλουν να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους προκειμένου να μπορούν να επικοινωνούν σωστά σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας.

Η χρήση της online πλατφόρμας σε συνδυασμό με τη δια ζώσης διδασκαλία της γλώσσας με τον καθηγητή είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εκμάθησης της γλώσσας και οι σπουδαστές αποκτούν αυτοπεποίθηση και ευχέρεια στην επικοινωνία από τις πρώτες κιόλας ώρες μαθημάτων!

 

Please follow and like us: