Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα άτομα πάνω από 16 χρονών αποκτούν πτυχίο Β2 (Lower) σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρόγραμμα αφορά εφήβους και ενήλικες που οι γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα είναι ελάχιστες (επίπεδο Α1 ή Α2)  έως ανύπαρκτες. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Μετά το πέρας των μαθημάτων του τμήματος αυτού οι σπουδαστές  είναι έτοιμοι να δώσουν εξετάσεις TIE ή TOEIC επιπέδων Β1/μέτρια γνώση ή Β2/καλή γνώση (Lower) .

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο και δομημένο πάνω σε παγκόσμια πρότυπα σύγχρονης διδασκαλίας ξένων γλωσσών (Blended system). Έτσι, υποστηρίζεται για 110 διδακτικές ώρες με φυσική παρουσία σε τμήμα από έμπειρο καθηγητή, άριστου γνώστη της διδασκαλίας ενηλίκων, και προαιρετικά και με ειδική εκπαιδευτική πλατφόρμα e-learning της GLOSSOLAND για 400 ώρες, για εξάσκηση και  μελέτη των αγγλικών από το σπίτι.

Με την σύγχρονη εκπαιδευτική πλατφόρμα μαθαίνετε Αγγλικά online από υπολογιστή, tablet ή iPad όποτε εσείς επιθυμείτε, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, για όση ώρα έχετε στη διάθεση σας! Θα εξερευνήσετε αυθεντικές καταστάσεις από την καθημερινότητα και θα αναπτύξετε δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής, ομιλίας και ακρόασης μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας δραστηριοτήτων.

Ένταξη στα τμήματα: Κάθε εβδομάδα, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων του υποψήφιου σπουδαστή. Εάν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα, που έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, του δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα μάθημα προετοιμασίας με καθηγητή, και η επιπλέον χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Διάρκεια προγράμματος:

  • 110 διδακτικές ώρες δια ζώσης + 400 ώρες ασύγχρονη
  • 9 μήνες, 17 εβδομάδες
  • Μία φορά την εβδομάδα, 1 Χ 3 διδακτικές ώρες.
  • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

Κόστος προγράμματος:

Για το κόστος των διδάκτρων φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους προσωπικά, για να υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης για τις ειδικές τιμές που παρέχουμε σε άνεργους, φοιτητές, μέλη ευπαθών ομάδων κλπ, καθώς και για την επίλυση διαφόρων αποριών. Καλέστε μας στο 2310776432 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας. 

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προσωπική ενημέρωση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Please follow and like us: