Μαθήματα Αγγλικών για Lower-Proficiency

Μαθήματα Αγγλικών για Lower-Proficiency (B2-C2) με το TOEIC

Κλείσε τη θέση σου στο τμήμα που ξεκινάει και εξασφάλισε σίγουρο πτυχίο!

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Glossoland Studies πραγματοποιεί ταχύρρυθμα Μαθήματα Αγγλικών για Lower-Proficiency για εξετάσεις TOEIC και απόκτηση πιστοποιητικού Αγγλικής γλώσσας αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ, χρήσιμο για σπουδές και εργασία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο σπουδαστής, ανάλογα με τις αρχικές γνώσεις και την απόδοσή του, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει το πιστοποιητικό επιπέδου

 • B1 – μέτρια γνώση ή
 • Β2 (Lower) – καλή γνώση ή
 • C1 (Advanced) – πολύ καλή γνώση ή
 • C2 (Proficiency) – Άριστη Γνώση.

Ποια είναι η μορφή εξετάσεων του TOEIC® ?

Tο TOEIC® Listening & Reading, με την απουσία εξέτασης στον προφορικό λόγο (speaking) και στην έκθεση (writing), την συχνή διεξαγωγή εξετάσεων (κάθε εβδομάδα) και την γρήγορη έκδοση των αποτελεσμάτων (σε 10 εργάσιμες ημέρες), έχει καθιερωθεί ως το δημοφιλέστερο τεστ αξιολόγησης Αγγλικών στην Ελλάδα.

Το τεστ του TOEIC αποτελείται από 200 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.
Οι πρώτες 100 ερωτήσεις είναι κατανόησης προφορικού λόγου (Listening Comprehension) και οι υπόλοιπες 100 είναι ερωτήσεις λεξιλογίου, γραμματικής και κατανόησης κειμένου (Reading Comprehension).

 

Το πιστοποιητικό TOEIC® αναγνωρίζεται τόσο από τον ιδιωτικό τομέα όσο και από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) στην Ελλάδα και ισχύει δια βίου.

Tο ΑΣΕΠ αναγνωρίζει και μοριοδοτεί το TOEIC® ως αποδεικτικό γνώσης της Αγγλικής στα εξής επίπεδα:

Επίπεδο Γνώσης

Επίπεδο Γλώσσας

Βαθμός

Άριστη

Proficiency – C2

925-990

Πολύ Καλή

Advanced – C1

785-920

Καλή

Lower – B2

505-780

Μέτρια

Basic – B1

405-500

Δείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που διενεργεί τις εξετάσεις του TOEIC στην Ελλάδα, για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πού απευθύνονται τα Μαθήματα Αγγλικών για Lower-Proficiency με το TOEIC?

Τα ταχύρρυθμα μαθήματα Αγγλικών για Lower-Proficiency του Εκπαιδευτικού Οργανισμού GLOSSOLAND STUDIES, είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να απευθύνονται σε οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις Αγγλικών και επιθυμεί να «επαναφέρει» τα ξεχασμένα Αγγλικά του, πιστοποιώντας αυτές τις γνώσεις με έναν τίτλο σπουδών αποδεκτό για σπουδές, για μεταπτυχιακά, για αξιολογήσεις και μοριοδοτήσεις στον δημόσιο τομέα, για διαγωνισμούς και προκηρύξεις ΑΣΕΠ, για εξεύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, κλπ.

Τα μαθήματα προσφέρονται είτε με δια ζώσης εκπαίδευση στο κέντρο μας είτε με online σύγχρονη εκπαίδευση και συμμετοχή στα μαθήματα από την άνεση του σπιτιού σας.

Όσο διαρκεί το πρόγραμμα των ζωντανών μαθημάτων, υποστηρίζεται προαιρετικά και με e-learning εκπαιδευτική πλατφόρμα  για εξάσκηση και  μελέτη των αγγλικών και από το σπίτι.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ο υποψήφιος σπουδαστής πρέπει να βρίσκεται σε επίπεδο τουλάχιστον (Α2+) ή (Β1).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Αν έχετε ελάχιστες έως καθόλου γνώσεις αγγλικών, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε το ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας αρχαρίων διάρκειας 4 μηνών και στη συνέχεια να ενταχθείτε στο πρόγραμμα TOEIC.

Ιδανικοί υποψήφιοι για τα τμήματα και τις εξετάσεις του TOEIC  είναι

 • έφηβοι και ενήλικες όλων των ηλικιών,
 • επαγγελματίες,
 • άνεργοι,
 • μαθητές και φοιτητές,
 • δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι,
 • όλοι όσους τους ενδιαφέρει η βελτίωση των γνώσεών τους, η απόκτηση πτυχίου ή/και η επικαιροποίηση των γνώσεών τους.

Αν ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες ανθρώπων συμπληρώστε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και σύντομα ένας από τους εκπροσώπους της GLOSSOLAND STUDIES θα επικοινωνήσει μαζί σας για προσωπική ενημέρωση.

Χαρακτηριστικά και διάρκεια προγράμματος

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις γίνεται σε χρονικό διάστημα από 8 ως και 20 εβδομάδες, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων του υποψηφίου κατά την έναρξη των μαθημάτων και με το επιθυμητό επίπεδο (score) που αυτός θέλει να αποκτήσει.
Με ειδική διαγνωστική μέθοδο και με την τεράστια εμπειρία που διαθέτουμε, παίρνοντας υπόψη μας πολλές παραμέτρους, φροντίζουμε και προτείνουμε στους υποψήφιους σπουδαστές την ιδανικότερη προετοιμασία, με διάρκεια εκπαίδευσης τέτοια, ώστε να είναι αρκετή για τον υποψήφιο να επιτύχει τους στόχους του, τους οποίους έβαλε εκ των προτέρων σε συνεννόηση με το φροντιστήριο.

Το πλήρες πρόγραμμα πραγματοποιείται σε 4 ή 5 μήνες και περιλαμβάνει μαθήματα 60 διδακτικών ωρών ή 210 διδακτικών ωρών – προαιρετική επιλογή με online ασύγχρονη πλατφόρμα (Οι 60 ώρες γίνονται στο φροντιστήριο με καθηγητή σε τμήμα, ενώ οι υπόλοιπες προαιρετικές 150 ώρες πραγματοποιούνται στο σπίτι με e-learning μαθήματα με τη χρήση καινοτόμου εκπαιδευτικής πλατφόρμας)

Υπάρχουν πλήρη προγράμματα (Full) 4 και 5 μηνών, αλλά και προγράμματα μόνο εξάσκησης στο τεστ (Practice) 3 μηνών με λιγότερες διδακτικές ώρες και δίδακτρα, κατάλληλα για σπουδαστές που έχουν πολύ καλό εναρκτήριο επίπεδο αγγλικών (Β2).

Τα τμήματα είναι απογευματινά ή βραδινά, όμως το ίδιο πρόγραμμα προσφέρεται και στην πρωινή ζώνη, με ατομικά μαθήματα και χρέωση ατομικών μαθημάτων.

Διάρκεια προγράμματος:

 • PLAN A (Πρόγραμμα Full):   
 • 5 μήνες, 60 διδακτικές ώρες, 20 εβδομάδες
 • Μία φορά την εβδομάδα, 1X3 ώρες εβδομαδιαίως
 • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

 

 • PLAN B (Πρόγραμμα Full):
 • 4 μήνες, 60 διδακτικές ώρες, 15 εβδομάδες
 • Δύο φορές την εβδομάδα, 2Χ2 ώρες εβδομαδιαίως
 • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

 

 • PLAN C (Πρόγραμμα Practice):
 • 3 μήνες, 36 διδακτικές ώρες, 12 εβδομάδες
 • Μία φορά την εβδομάδα, 1Χ3 ώρες εβδομαδιαίως
 • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

Κόστος προγράμματος

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ! Για το κόστος των διδάκτρων φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους προσωπικά, για να υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης για τις ειδικές τιμές που παρέχουμε σε άνεργους, φοιτητές, μέλη ευπαθών ομάδων κλπ, καθώς και για την επίλυση διαφόρων αποριών.

Καλέστε μας στο 2310776432 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας. 

Δωρεάν Εξετάσεις TOEIC? Με ποιον τρόπο?

Το κόστος εξέτασης του TOEIC είναι 150€. Καταβάλλεται πριν την εγγραφή στην εξέταση απ’ ευθείας στο όνομα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που είναι ο εξεταστικός φορέας, που διενεργεί τις εξετάσεις TOEIC στην Ελλάδα.

Ωστόσο όμως αν η εγγραφή του υποψηφίου στις εξετάσεις γίνει ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ GLOSSOLAND STUDIES, έχετε τη δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στις εξετάσεις. Για την απόκτηση του πιστοποιητικού καταβάλλετε 150€, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, και μόνον εάν πετύχετε το επιθυμητό ΓΙΑ ΕΣΑΣ αποτέλεσμα (Η ΔΩΡΕΑΝ εξέταση ισχύει για μία μόνο φορά).

Για κάθε επόμενη εξέταση (αν χρειαστεί)  καταβάλλετε εκ των προτέρων 150€ με δωρεάν την επανεξέταση. 

Μπορώ να προετοιμαστώ μόνος μου να δώσω τις εξετάσεις του TOEIC;

Δεν το συνιστούμε.Το TOEIC είναι ένα τεστ τελείως διαφορετικό από τα κλασσικά τεστ για την εξέταση γνώσης της αγγλικής γλώσσας. H απάντηση των ερωτήσεων  απαιτεί τεχνικές οι οποίες είναι άγνωστες στον υποψήφιο. Αυτές οι τεχνικές διδάσκονται στη προετοιμασία που γίνεται στο φροντιστήριο μας. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι  καθηγητές μας επιλύουν κάθε απορία και καθοδηγούν σωστά τον υποψήφιο έτσι, ώστε να επιτύχει στις εξετάσεις. Χωρίς σωστή προετοιμασία ή ελλιπή καθοδήγηση, ο υποψήφιος θα χρειαστεί να ξαναδώσει το τεστ το οποίο θα κοστίσει επιπλέον χρήματα  αλλά και επιπλέον κόπο και χρόνο.

Σημαντικές Σημειώσεις

 1. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εγγράφονται 2 εβδομάδες πριν την ημερομηνία εξέτασης. Ωστόσο, διαθέσιμες θέσεις ίσως υπάρχουν και μετά από αυτήν την ημερομηνία
 2. Το συνολικό ποσόν των διδάκτρων πρέπει να έχει εξοφληθεί 20 ημέρες πριν τις εξετάσεις, αλλιώς δεν γίνεται δεκτός σε αυτές με τα προνομιακά εξέταστρα που εξασφάλισε για τους υποψηφίους σπουδαστές της η GLOSSOLAND.
 3. Τα μαθήματα διδασκαλίας με τον καθηγητή  περιλαμβάνουν επανάληψη βασικών γνώσεων της αγγλικής γλώσσας, γραμματικής, λεξιλόγιο, τεχνικές (tips) εξετάσεων, ανάλυση παρελθόντων τεστ και διαδικασία προσομοίωσης των τεστ.
 4. Με την online εκπαιδευτική πλατφόρμα, ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να κάνει από το σπίτι του, όποτε και όσες φορές θέλει, επαναλήψεις και φρεσκαρίσματα στη γραμματική, στο λεξιλόγιο κλπ, να εξασκείται στο listening, το speaking και τις άλλες δεξιότητες της γλώσσας. Είναι μια διαδραστική online εκπαιδευτική πλατφόρμα που καλύπτει από επίπεδο αρχάριο έως και προχωρημένο. Περιέχει παραπάνω από 500 ώρες Online μαθημάτων και μια μεγάλη ποικιλία γραφικών, ηχητικών και διαδραστικών δραστηριοτήτων. Σχεδιάστηκε για όσους θέλουν να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους προκειμένου να μπορούν να επικοινωνούν σωστά σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας. Η χρήση της online πλατφόρμας σε συνδυασμό με τη δια ζώσης διδασκαλία της γλώσσας με τον καθηγητή είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εκμάθησης της γλώσσας και οι σπουδαστές αποκτούν αυτοπεποίθηση και ευχέρεια στην επικοινωνία από τις πρώτες κιόλας ώρες μαθημάτων!
 5. Τα τμήματα  προγραμματίζονται για έναρξη στις αρχές κάθε μήνα εκτός από τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων (6) η έναρξη μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.
 6. Εάν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα, που έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, πρέπει να παρακολουθήσει 1- 2 μαθήματα προετοιμασίας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Δικαιούχοι της έκπτωσης των Ανέργων  είναι όσοι προσκομίσουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

Δικαιούχοι της έκπτωσης των Φοιτητών είναι όσοι προσκομίσουν το πάσο τους  σε ισχύ.

Δικαιούχοι της έκπτωσης των άλλων κατηγοριών είναι όσοι προσκομίσουν βεβαίωση του αντίστοιχου φορέα.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προσωπική ενημέρωση.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Please follow and like us: