Τάξη Glosso-PreJunior

Ένα ανανεωμένο θεαματικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό ειδικό για το ξεκίνημα της αγγλικής γλώσσας που απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου, Α’ και Β’ Δημοτικού.

 

Το πρόγραμμα βασίζεται στα εκπαιδευτικά Learning Trays, τα οποία τα κέντρα μας προμηθεύτηκαν φέτος αποκλειστικά για τον εμπλουτισμό της τάξης PreJunior, καθώς το πρόγραμμα μας στηρίζεται στο αγγλικό εκπαιδευτικό σύστημα.

 

Έτσι μέσα από τη δράση των παιδιών στα Learning Trays, καθώς και μέσα από κατασκευές, παιγνίδια ρόλων, βίντεο, τραγούδια, εικόνες, εικονογραφημένα βιβλία και ευχάριστο οπτικοακουστικό υλικό τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας και αγαπούν την ξένη γλώσσα από την πρώτη κιόλας στιγμή! 

 

Επιδίωξή μας στα προκαταρκτικά τμήματα δεν είναι η  απομνημόνευση λέξεων και κανόνων αλλά η δημιουργία «μιας αίσθησης του εφικτού», με άλλα λόγια στόχος μας είναι τα παιδιά να βλέπουν την εκμάθηση των Αγγλικών ως μια απολαυστική και δημιουργική διαδικασία. Η προσέλκυση του ενδιαφέροντος των μικρών μαθητών επιτυγχάνεται με τη χρήση του καταλλήλου εκπαιδευτικού υλικού, την εμπνευσμένη παρουσίαση ενός καθηγητή με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τα παιδιά καθώς και με τη δοκιμασμένη μεθοδολογία μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανά εβδομάδα:Ένα μάθημα 2 συνεχόμενων σχολικών  ωρών με επαγγελματία καθηγητή, εξειδικευμένο για την σωστή και δημιουργική διαχείριση μικρών μαθητών, ώστε με την διδασκαλία με ειδικά βιβλία και διαδραστικούς πίνακες, τραγούδια, video κλπ.το μάθημα να γίνεται ευχάριστο και να «τραβάει» τους μικρούς μας φίλους.

(Συνολικά 2 σχολ. ώρες / εβδομάδα).

Ειδική προσφορά: Τα δίδακτρα ολόκληρης της χρονιάς και η σχολική τσάντα ΔΩΡΕΑΝ  από τη GLOSSOLAND!!!

* Η εγγραφή γίνεται με προκαταβολή 100€, τα οποία είναι δίδακτρα της επόμενης σχολικής χρονιάς ( τάξη Junior) και τα οποία αφαιρούνται από το συνολικό ετήσιο ποσό των διδακτρων αυτής της τάξης. 

** Το κόστος των βιβλίων επιβαρύνει το μαθητή.

________________________________________________

Glosso- Super Junior (A΄+ B΄ Junior)

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε παιδιά Β΄και Γ΄ Δημοτικού.

Στη τάξη αυτή τα παιδιά, με ειδικό εντατικό πρόγραμμα, ολοκληρώνουν τo προκαταρκτικό στάδιο της εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας  σε 1 σχολική χρονιά, κερδίζοντας χρόνο και αποφεύγοντας την  παρακολούθηση των δύο τάξεων A΄Junior και B΄Junior σε 2 σχολικές χρονιές.

Το πρόγραμμα και τα βιβλία (Bumper) περιέχουν την ύλη των δύο ξεχωριστών τάξεων A Junior και B Junior με ίδιο ακριβώς περιεχόμενο γραμματικής, λεξιλογίου κλπ, αλλά με λιγότερο εξασκητικό υλικό από ότι τα δύο βιβλία μαζί.

Η απόφαση για την επιλογή παρακολούθησης του παιδιού της τάξης αυτής, αντί των δύο ξεχωριστών Α Junior και B Junior, αποκλειστικά βρίσκεται στη δικαιοδοσία των γονέων.

Αυτοί έχουν διαπιστώσει, κατά την διάρκεια του περασμένου ή των περασμένων ετών, πόσο δυσκολεύονταν το παιδί τους και «πόσο καλά τα πήγαινε με τα μαθήματα». Όταν το παιδί στο σχολείο «δεν δυσανασχετούσε» με το διάβασμα των αγγλικών ή του άρεσε να μαθαίνει και να «μιλάει» τις λέξεις που μάθαινε  ή μάθαινε εύκολα τη ξένη γλώσσα, κλπ, τότε η απόφαση μπορεί να είναι θετική με βεβαιότητα. Εμείς εγγυόμαστε για την καλή πορεία του μαθητή με την υλικοτεχνική υποδομή και το ανθρώπινο δυναμικό, που διαθέτουμε.

Επιστημονικά έχει αποδειχτεί, ότι μεταξύ 7 – 9 ετών, είναι η σωστή ηλικία για να μπούν οι ισχυρότερες βάσεις για την σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Στη GLOSSOLAND οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτές, το τέλειο εκπαιδευτικό σύστημα και τα υπερσύγχρονα μέσα διδασκαλίας, εξασφαλίζουν το ιδανικό ξεκίνημα στη γλώσσα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανά εβδομάδα:

  • 2 μαθήματα Χ 2 σχολικές ώρες στην αίθουσα με επαγγελματία καθηγητή για τη διδασκαλία με ειδικά βιβλία και διαδραστικούς πίνακες και ειδικό πρόγραμμα συνομιλίας για να “λυθεί η γλώσσα”, από την τόσο μικρή κιόλας ηλικία (συνομιλία-διάλογοι-κλασσικά τραγούδια με εύκολους στίχους, video, κλπ)

(Συνολικά 4 σχολ. ώρες / εβδομάδα).

Επιβράβευση των μαθητών με δώρα με το πρόγραμμα Bravo για εξαιρετική απόδοση καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

Η σχολική τσάντα ΔΩΡΕΑΝ  από τη GLOSSOLAND!!!

GLOSSOLAND ο “Γλωσσότοπος”  που αγάπησαν τα παιδιά των Δυτικών Συνοικιών της Θεσσαλονίκης

Please follow and like us: