Ταχύρρυθμα Προγράμματα Πιστοποίησης Αγγλικών για Ενήλικες & Εφήβους - Proficiency (C2) με τη GLOSSOLAND STUDIES.

ταχύρρυθμα αγγλικά για PROFICIENCY-C2

Τμήματα Ενηλίκων για πιστοποίηση αγγλικών Proficiency (C2) σε 5 μήνες από τον εκπαιδευτικό οργανισμό GLOSSOLAND STUDIES

Τμήματα Ενηλίκων για PROFICIENCY (C2)

Τα προγράμματα αποσκοπούν στην αναγνώριση των γνώσεων σας στα αγγλικά, από το ESB FOR ADULTS, είτε για επαγγελματική ανέλιξη είτε για τη βελτίωση του βιογραφικού σας.

 Προετοιμαστείτε με τα ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων της GLOSSOLAND STUDIES για το Proficiency (C2) και πάρτε αναγνωρισμένο πτυχίο με τις εξετάσεις ESB FOR ADULTS σε 5 μήνες!


ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Τα πιστοποιητικά ESB αναγνωρίζονται εθνικά από το ΑΣΕΠ και διεθνώς, ανοίγοντας πόρτες για συμμετοχή σε διαγωνισμούς, προκηρύξεις, αξιολογήσεις και μοριοδοτήσεις στον δημόσιο τομέα, καθώς και για εύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.


ONLINE ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ - ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι εξετάσεις διεξάγονται online, 2 φορές το μήνα, κάθε 15 ημέρες, παρέχοντας άμεσα αποτελέσματα.

Διαδικτυακές, online εξετάσεις για γραπτό και προφορικό μέρος από οπουδήποτε, χωρίς τοπικό περιορισμό 


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ

To ESB, English Speaking Board (International) Ltd είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου, εποπτευόμενος από το Ofqual

Εξασφαλίζει μόρια UCAS (UCAS tariff points) για εισαγωγή σε Βρετανικά πανεπιστήμια για κατόχους C2.

Το πρόγραμμα και η διάρκειά του

Τα τμήματα ενηλίκων  για το Proficiency (C2) έχουν σχεδιαστεί για ενήλικες που επιδιώκουν την γρήγορη και επίσημη πιστοποίηση Proficiency (C2) από το ESB FOR ADULTS, το οποίο παρέχει διεθνή αναγνώριση. 

Τα μαθήματα διδασκαλίας με τον καθηγητή περιλαμβάνουν επανάληψη βασικών γνώσεων της αγγλικής γλώσσας, επανάληψη γραμματικής, λεξιλόγιο, τεχνικές (tips) εξετάσεων, διορθώσεις και επεξεργασία γραπτών θεμάτων (writing), διαδικασία προσομοίωσης εξετάσεων speaking, βοήθεια/διόρθωση των απαιτούμενων για την εξέταση κειμένων.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται δια ζώσης στο κέντρο μας, ενώ μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και online από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Με διάρκεια 5 μηνών, τα μαθήματα διεξάγονται μία φορά την εβδομάδα, καλύπτοντας 3 ώρες ανά εβδομάδα. 

Διάρκεια προγράμματος:

 • PLAN A:   
 • 5 μήνες, 60 διδακτικές ώρες, 20 εβδομάδες
 • Μία φορά την εβδομάδα, 1X3 ώρες εβδομαδιαίως
 • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα
 • PLAN B:
 • 4 μήνες, 60 διδακτικές ώρες, 15 εβδομάδες
 • Δύο φορές την εβδομάδα, 2Χ2 ώρες εβδομαδιαίως
 • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα
 • PLAN C (ειδικές περιπτώσεις):
 • 3 μήνες, 50 διδακτικές ώρες, 13 εβδομάδες
 • Δύο φορές την εβδομάδα, 2Χ2 ώρες εβδομαδιαίως
 • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

Προαιρετικά, παρέχουμε μια διαδραστική online πλατφόρμα που συνδυάζεται με τη δια ζώσης διδασκαλία, προσφέροντας σας την ευκαιρία για αυτοδιδασκαλία και επαναλήψεις. Η χρήση της online πλατφόρμας σε συνδυασμό με τη δια ζώσης διδασκαλία της γλώσσας με τον καθηγητή είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εκμάθησης της γλώσσας (blended) και οι σπουδαστές αποκτούν αυτοπεποίθηση και ευχέρεια στην επικοινωνία από τις πρώτες κιόλας ώρες μαθημάτων!

Οι εξετάσεις διεξάγονται online, παρέχοντας άμεσα αποτελέσματα. Περισσότερες πληροφορίες για τις εξετάσεις ESB FOR ADULTS μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Προαπαιτούμενα και Προετοιμασία Στα Επίπεδα Εισαγωγής

Οι συμμετέχοντες πρέπει να κατέχουν περίπου τις γνώσεις του προηγουμένου επιπέδου από εκείνο στο οποίο επιθυμούν να ενταχθούν, δηλαδή (Α2+) – (Β1) για τα τμήματα Lower και (Β2) -(C1) για τα τμήματα Proficiency. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει πρώτα να παρακολουθήσουν ένα από τα τμήματα προετοιμασίας  και στη συνέχεια να ενταχθούν στα τμήματα πτυχίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Ευέλικτα Προγράμματα και Προσιτό Κόστος

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το κόστος των διδάκτρων, περαιτέρω πληροφορίες, και ειδικές τιμές για άνεργους, φοιτητές, και μέλη ευπαθών ομάδων. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση και να σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Σημ. 1: Η εξόφληση του συνολικού ποσού των διδάκτρων πρέπει να πραγματοποιηθεί 20 ημέρες πριν από τις εξετάσεις για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή σας.

Σημ.2: Το κόστος των εξετάστρων για συμμετοχή στις εξετάσεις (Proficiency) είναι στα 220€, και δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος των διδάκτρων.

Έναρξη τμημάτων

Επόμενη Έναρξη: 2 Νοεμβρίου 2023

Νέα τμήματα ενηλίκων για Proficiency (C2) ξεκινούν, ολόκληρο τον χρόνο, με την συμπλήρωση του minimun των ατόμων. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των νέων τμημάτων ανακοινώνεται στους συμμετέχοντες μία εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Τα τμήματα  προγραμματίζονται για έναρξη στις αρχές κάθε μήνα εκτός από Ιούλιο και Αύγουστο. Εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων (10) η έναρξη μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.

Εάν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα, που έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, δύναται να παρακολουθήσει 1- 2 μαθήματα προετοιμασίας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Καλέστε μας στο 2310776432 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για την αξία, την αναγνώριση, και την εγκυρότητα των πιστοποιητικών.

Please follow and like us: