Το Διεθνές Ψυχομετρικό Τεστ "ΑΡΙΣΤΟΝ" Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Μαθησιακού Προφίλ ήρθε στη GLOSSOLAND!

Η GLOSSOLAND, πρωτοπόρος και στον απαιτητικό τομέα της Συμβουλευτικής, συνεργάζεται με την ARISTON PSYCHOMETRICS, η οποία με το μοναδικό, αξιόπιστο και έμπειρο σύστημα (Expert system) συνδυαστικής ανάλυσης ικανοτήτων, δεξιοτήτων και προσωπικότητας που δημιούργησε, παρέχει τη δυνατότητα στον εξεταζόμενο να διερευνήσει το «Γνώθι σ ’αυτόν».

Πρόκειται για το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ariston Candidates) και το Τεστ Μαθησιακού Προφίλ (Ariston Learning Styles).

Το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ariston Candidates) διενεργείται από μαθητές Γυμνασίου / Λυκείου ή από Φοιτητές, οι οποίοι πρόκειται να αποφασίσουν για τη μελλοντική τους πορεία. Το τεστ αυτό μπορεί να δοθεί και σε ενήλικες οι οποίοι αναζητούν μια διαφορετική καριέρα, αλλά δε γνωρίζουν από πού να ξεκινήσουν.

Το Ariston Candidates είναι ένα εργαλείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το οποίο αξιολογεί με έγκυρο κι αξιόπιστο τρόπο, τις ικανότητες, τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα ενός ατόμου, καταλήγοντας σε συγκεκριμένες προτάσεις για τα επαγγέλματα που του ταιριάζουν.

Το Ariston Learning Styles (Τεστ Μαθησιακού Προφίλ) είναι ένα ψυχομετρικό εργαλείο διάγνωσης του μαθησιακού προφίλ του ατόμου. Διενεργείται μέσω Η/Υ σε σύντομο χρονικό διάστημα και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και εκπαιδευόμενους κάθε ηλικίας (μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, φοιτητές εκπαιδευόμενους – καταρτιζόμενους και σε κάθε ενήλικο άτομο).

Τα ευρήματα του Ariston Learning Styles, αξιοποιούμενα από τον εκπαιδευτικό, το γονέα αλλά και τον ίδιο τον εκπαιδευόμενο, προσφέρουν τα κατάλληλα ερεθίσματα για να μαθαίνει πιο γρήγορα, πιο άνετα πιο αποτελεσματικά, να συγκρατεί περισσότερα στη μνήμη και να ανακαλεί ευκολότερα πληροφορίες.

 

Επίλεξε το Τεστ που σε ενδιαφέρει για να μάθεις περισσότερα!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ?

Αρχικό Κόστος ανά τεστ: 150€

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (με κουπόνι):

  1. Για 1 οποιοδήποτε τεστ & Συμβουλευτική:  μόνο 130€ (έκπτωση 20€)
  2. Για 2 οποιαδήποτε τεστ μαζί & Συμβουλευτικές: μόνο 250€ (έκπτωση 50€)
  3. Για 3 οποιαδήποτε τεστ μαζί & Συμβουλευτικές: μόνο 375€ (έκπτωση 75€)
  4. Για 4 οποιαδήποτε τεστ μαζί & Συμβουλευτικές: μόνο 500€ (έκπτωση 100€)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ GLOSSOLAND

  1. Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού – ARISTON CANDIDATES & Συμβουλευτική: μόνο 100€ (έκπτωση 50€)
  2. Τεστ Μαθησιακού Προφίλ – ARISTON LEARNING STYLES & Συμβουλευτική: μόνο 100€ (έκπτωση 50€)
  3. Για 2 οποιαδήποτε τεστ μαζί & Συμβουλευτικές: μόνο 190€ (έκπτωση 110€)
  4. Για 3 οποιαδήποτε τεστ μαζί & Συμβουλευτικές: μόνο 285€ (έκπτωση 165€)
  5. Για 4 οποιαδήποτε τεστ μαζί & Συμβουλευτικές: μόνο 380€ (έκπτωση 220€)

Αν σε ενδιαφέρει ένα Ariston Test και μια προσωπική συνεδρία με τον Επαγγελματικό Σύμβουλο της GLOSSOLAND κάλεσε μας στο 2310776432 ή συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για το ARISTON TEST: (απαραίτητο)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ