Μια διαφορετική προσέγγιση στο «μάθημα» Αγγλικών με στόχο να βοηθήσει τους σπουδαστές να αποκτήσουν άνεση στη διαχείριση της γλώσσας σε προφορικό επίπεδο.

Πολλοί μαθητές/σπουδαστές, ενώ παρουσιάζουν εξαιρετική απόδοση στο γραπτό λόγο, δεν νιώθουν την ίδια σιγουριά όταν έρχεται η ώρα να μιλήσουν στα Αγγλικά.

Το πρόγραμμα Coffee Break English της Glossoland είναι μία σειρά από ελκυστικά μαθήματα προφορικής εξάσκησης σε δύο επίπεδα (to χαμηλό Coffe Break English 1 και to μεσαίο-υψηλό Coffe Break English 2) ανάλογα με το γνωστικό επίπεδο των μαθητών. Σκοπός του μαθήματος είναι να καλλιεργηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο προφορικός λόγος στην Αγγλική γλώσσα.

Με τα μαθήματα Coffee Break English, οι σπουδαστές μας μπορούν να βελτιώσουν τόσο το επίπεδο του προφορικού τους λόγου, όσο και την αυτοπεποίθησή τους στη διαχείριση της γλώσσας. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται μέσα από εξάσκηση που είναι εμπλουτισμένη με διασκέδαση και παιχνίδι, σε αντίθεση με τον αυστηρά διδακτικό χαρακτήρα που έχουν τα μαθήματα Αγγλικών.

Οι έμπειροι καθηγητές μας συμβάλουν στο να μάθουν οι σπουδαστές μας τη φυσική ροή της αγγλικής γλώσσας, να εκφράζονται με φράσεις της καθημερινότητας, να μπαίνουν στον τρόπο σκέψης της και όχι απλά να «μεταφράζουν» την ελληνική τους σύνταξη στην αγγλική.

Κάθε πότε γίνονται τα μαθήματα και πόσο είναι το κόστος συμμετοχής;

  • Τα μαθήματα διενεργούνται κάθε Σάββατο από τις 11.00 – 12.00. Καφές και σνακς προσφέρονται καθ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης.
  • Το κόστος  είναι 10 € για κάθε 60λεπτο μάθημα και περιλαμβάνει διδασκαλία με έμπειρο καθηγητή, τον καφέ, τα σνακς και τις  φωτοτυπίες των σημειώσεων.
  • Η συνάντηση πραγματοποιείται άν και όταν υπάρξει συμμετοχή τουλάχιστον 3 ατόμων.
  • Υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής στο τμήμα, σύγχρονα, από οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε σύνδεση στο ίντερνετ.

Coffee Break 1 (A2-B1-B2)

Coffee Break 2 (B2-C1-C2)

 

Please follow and like us: