Ταχύρρυθμα προγράμματα για ενήλικες & εφήβους, για απόκτηση πτυχίου Proficiency (C2) σε 5 μήνες!

Αποκτήστε το TiE Proficiency (C2) Αγγλικής γλώσσας Γρήγορα, Εύκολα, Οικονομικά με την εγγύηση GLOSSOLAND!

Γιατί να επιλέξω το πιστοποιητικό TiE?

Αναγνωρισμένο διεθνώς από το OFQUAL και από το ΑΣΕΠ στην Ελλάδα, το TIE απονέμεται από το Gatehouse Awards®, έναν από τους κορυφαίους Βρετανικούς φορείς απονομής πιστοποιητικών.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για την ΑΞΙΑ, την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ  και την ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ του πιστοποιητικού στην επίσημη ιστοσελίδα του φορέα πατώντας κλικ στο πιστοποιητικό TIE.

Μαθήματα και Κόστος

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις Αγγλικών και επιθυμεί να αποκτήσει πτυχίο Proficiency (C2) σε 5 μήνες.

  • Μάθημα μία φορά την εβδομάδα, 1Χ3 ώρες εβδομαδιαίως (Διδασκαλία 60 σχολικών ωρών συνολικά)
  • Δια ζώσης σε τμήμα με καθηγητή ή μέσω ζωντανής τηλεδιάσκεψης από το σπίτι.
  • Δωρεάν το βιβλίο 
  • Δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα ασύγχρονης διδασκαλίας για επιπλέον εξάσκηση από το σπίτι, διάρκειας 100 ωρών GLOSSO- ENGLISH UPPER
  • Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακολουθείτε το μάθημα βιντεοσκοπημένο ώστε να μη χαθεί καμία ώρα διδασκαλίας

Κόστος για C2 (PROFICIENCY)- 5μηνο:

Α) Γενική τιμή για όλους : 450€.  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 120€ κατά την εγγραφή + 3 μηνιαίες δόσεις των 110€


Β) Για ανέργους, φοιτητές, σπουδαστές ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, πολύτεκνους κ.α. : 410€.  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 110€ κατά την εγγραφή + 3 μηνιαίες δόσεις των 100€.

Εξετάσεις

Οι σπουδαστές μετά το τέλος της 5μηνης προετοιμασίας μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης.

Η συμμετοχή των σπουδαστών στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική.

  • Το κόστος των εξετάστρων για συμμετοχή στις εξετάσεις του TIE  (Lower ή Proficiency) είναι 160€ (για δια ζώσης εξετάσεις) ή 190€ (για εξετάσεις online) και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στις τιμές που αναφέρονται παραπάνω.
  • Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την διαδικασία εξετάσεων TiE πατήστε εδώ

Προϋποθέσεις Συμμετοχής στα τμήματα

Οι συμμετέχοντες πρέπει να κατέχουν περίπου τις γνώσεις του προηγουμένου επιπέδου από εκείνο στο οποίο επιθυμούν να ενταχθούν, δηλαδή (Α2+) – (Β1) για τα τμήματα Lower και (Β2) -(C1) για τα τμήματα Proficiency. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει πρώτα να παρακολουθήσουν ένα από τα τμήματα προετοιμασίας  και στη συνέχεια να ενταχθούν στα τμήματα πτυχίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Έναρξη τμημάτων:

  • Τα τμήματα  προγραμματίζονται για έναρξη στις αρχές κάθε μήνα εκτός από Ιούλιο και Αύγουστο. Εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων (10) η έναρξη μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.

ΣΗΜ.1: Το συνολικό ποσόν πρέπει να έχει εξοφληθεί 20 ημέρες πριν τις εξετάσεις αλλιώς δεν γίνεται δεκτός σε αυτές. 

ΣΗΜ.2: Τα μαθήματα διδασκαλίας με τον καθηγητή  περιλαμβάνουν επανάληψη βασικών γνώσεων της αγγλικής γλώσσας, επανάληψη γραμματικής, λεξιλόγιο, τεχνικές (tips) εξετάσεων, διορθώσεις και επεξεργασία γραπτών θεμάτων (writing), διαδικασία προσομοίωσης εξετάσεων speaking, βοήθεια/διόρθωση των απαιτούμενων για την εξέταση κειμένων.

ΣΗΜ.3: Με την online εκπαιδευτική πλατφόρμα, ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να κάνει από το σπίτι του, όποτε και όσες φορές θέλει, επαναλήψεις και φρεσκαρίσματα στη γραμματική, στο λεξιλόγιο κλπ, να εξασκείται στο listening, το speaking και τις άλλες δεξιότητες της γλώσσας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και στείλτε μας το μήνυμά σας. Σύντομα κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για προσωπική ενημέρωση!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Please follow and like us: