ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ - Από το μηδέν στο Lower

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ 4-ΜΗΝΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ για ένταξη σε τμήμα Lower-B2

4μηνο πρόγραμμα Ταχύρρυθμα Αγγλικά για αρχάριους

Μπορείς να διαθέσεις ένα τρίωρο την εβδομάδα?

Για εσένα που θέλεις να μάθεις αγγλικά και σου φαίνεται βουνό….

Στη GLOSSOLAND STUDIES έχουμε φτιάξει ένα ειδικά διαμορφωμένο και ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών για ενήλικες, ώστε να μάθεις αγγλικά, ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ και να πάρεις πτυχίο σε 4 έως 9 μήνες.

 

Θαύματα δεν μπορούμε να κάνουμε, αλλά μπορούμε με σιγουριά να σου πούμε πως με το συγκεκριμένο πρόγραμμα “Ταχύρρυθμα Αγγλικά για Αρχάριους “, θα μάθεις αγγλικά και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στην εργασία σου, στο μεταπτυχιακό που θέλεις να κάνεις, στην προκήρυξη που σκοπεύεις να κάνεις τα χαρτιά σου, στις επαφές με πελάτες στο εξωτερικό ή ακόμα και σε ένα ταξίδι…

Απόδειξη για όλα αυτά είναι οι εκατοντάδες σπουδαστές μας, φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι, που παρακολούθησαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα στα 23 χρόνια που βρισκόμαστε στην εκπαιδευτική κοινότητα και πέτυχαν τους στόχους τους!

Το πρόγραμμα

Με το 4μηνο πρόγραμμα Ταχύρρυθμα Αγγλικά για αρχάριους της GLOSSOLAND STUDIES οι ενήλικες που θέλουν να ενταχθούν σε τμήματα πτυχίων Β1 – Β2 (Lower) και δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις του προηγουμένου επιπέδου, μπορούν να το επιτύχουν παρακολουθώντας αυτά τα τμήματα προετοιμασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Μετά το πέρας των μαθημάτων του τμήματος αυτού οι σπουδαστές  είναι έτοιμοι να ενταχθούν και να παρακολουθήσουν αποκλειστικά τα τμήματα επιπέδων B1 – Β2 (Lower) .

Δυνατότητα παρακολούθησης: Δια ζώσης στο κέντρο μας ή Online από οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

 

Το 4μηνο πρόγραμμα Ταχύρρυθμα Αγγλικά για αρχάριους της GLOSSOLAND STUDIES υποστηρίζεται προαιρετικά και με εκπαιδευτική πλατφόρμα e-learning, για εξάσκηση και  μελέτη των αγγλικών και από το σπίτι , για 4 μήνες για 250 ώρες.

Με την εκπληκτική πλατφόρμα μαθαίνετε Αγγλικά online από υπολογιστή, tablet ή iPad όποτε εσείς επιθυμείτε, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, για όση ώρα έχετε στη διάθεση σας! Θα εξερευνήσετε αυθεντικές καταστάσεις από την καθημερινότητα και θα αναπτύξετε δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής, ομιλίας και ακρόασης μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας δραστηριοτήτων.

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Ταχύρρυθμα Αγγλικά Για Αρχάριους είναι ιδανικό για εφήβους και ενήλικες που οι γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες.

Έναρξη Προγράμματος

Νέα ταχύρρυθμα τμήματα αγγλικών για αρχάριους ξεκινούν σχεδόν κάθε 2 μήνες, όλο τον χρόνο, εκτός από τον Ιούλιο-Αύγουστο, με την συμπλήρωση τουλάχιστον 6 ατόμων. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των νέων τμημάτων ανακοινώνεται μία εβδομάδα πριν την έναρξη.

Εάν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα, που έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, πρέπει να παρακολουθήσει 1- 2 μαθήματα προετοιμασίας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Διάρκεια προγράμματος

  • 50 διδακτικές ώρες σύγχρονα με έμπειρο καθηγητή + 250 ώρες ασύγχρονη από το σπίτι (προαιρετικά)
  • 4 μήνες – 17 εβδομάδες
  • Μαθήματα μία φορά την εβδομάδα, 1Χ 3 διδακτικές ώρες.
  • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

Κόστος προγράμματος

Στη GLOSSOLAND STUDIES φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους προσωπικά για το κόστος των διδάκτρων, για να υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης για τις ειδικές τιμές που παρέχουμε σε άνεργους, φοιτητές, μέλη ευπαθών ομάδων κλπ, καθώς και για την επίλυση διαφόρων αποριών. Καλέστε μας στο 2310776432 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας. 

Αν λοιπόν κι εσύ θέλεις να μάθεις αγγλικά σωστά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο...

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ!

Μπορείτε να εγγραφείτε από την αρχή και να παρακολουθήσετε το ενιαίο πρόγραμμα προετοιμασίας για πιστοποιητικό Β2, που περιλαμβάνει το 4μηνο τμήμα αρχαρίων και στη συνέχεια το 5μηνο τμήμα πτυχίου Β2.  Με την εγγραφή σας στο ενιαίο πρόγραμμα κερδίζετε έκπτωση στα συνολικά δίδακτρα που θα καταβάλατε ξεχωριστά για την εγγραφή σας στα δύο τμήματα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ. 

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προσωπική ενημέρωση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Please follow and like us: