fbpx

Η Ιστορια μασ

2000

Το Ξεκίνημα

Ο κ. Πέτρος Μανζιέρης ιδρύει µέσω franchise της γνωστής αθηναϊκής αλυσίδας, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών
interlingua Ευόσµου, στην οδό 25ης Μαρτίου 47Β. Όραµα και σκοπός του ήταν η παροχή  πρωτοποριακών µεθόδων διδασκαλίας στις ξένες γλώσσες τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, υπηρεσίες που δεν υπήρχαν στις ΒΔ συνοικίες της Θεσσαλονίκης.

2007

Η Αλλαγή

«Νέα πνοή» και περισσότερη δυναµική µε την αποχώρηση από τον Όµιλο interlingua και τη µετονοµασία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών σε «GlossoLAND».

2013

Η Εξέλιξη

«Νέο αίµα», «Νέα Οράµατα», µε την δηµιουργία Οµόρρυθµης Εταιρείας και ανάληψη της Διοίκησης από την  Μαρία  και τον Φραγκίσκο Μανζιέρη.

Η συνεχώς αναπτυσσόµενη πορεία της GlossoLAND προκάλεσε το 2013 την ανάγκη µεταστέγασης σε µεγαλύτερο χώρο, στο πολυώροφο κτίριο της οδού Σµύρνης 48 στον Εύοσµο, όπου ιδρύεται και το «Σχολικό Εργαστήρι Μελέτης».

2016

Η Διεύρυνση

Η GlossoLAND ως «Εκπαιδευτικός Οργανισµός GlossoLAND STUDIES» πλέον, εισέρχεται στον χώρο της επαγγελµατικής επιµόρφωσης ενηλίκων, ιδρύοντας το «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1
GlossoLAND», µε το δικτυακό όνοµα seminarialand.gr, διευρύνοντας  το εκπαιδευτικό αντικείµενό της µε την διενέργεια σεµιναρίων είτε δια ζώσης, είτε εξ αποστάσεως µε e-learning.

Παράλληλα δηµιουργείται τµήµα µεταφράσεων µε την συνεργασία µεταφραστών  και δικηγόρων.

2017 - έως Σήμερα

Η Προοπτική

Διακρίνοντας τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής ιδρύεται Κέντρο Εκμάθησης Πληροφορικής και επίσημο Εξεταστικό Κέντρο της Velum Global Educational Services

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

petros manzieris idryths glossoland studies

-Ίδρυση από τον κ. Πέτρο Μανζιέρη

2007 glossoland metonomasia istoria kykloi ksenes glosses evosmos

-Νέα Πνοή, μετονομασία σε «GlossoLAND».

meletiland glossoland ktirio tabela kykloi istoria

-Μετακόμιση στο πολυώροφο κτίριο στην Σμύρνης 48

2016 seminarialand kentro dia viou mathhshs ktirio tabela glossoland studies

-Seminarialand.gr (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και Μεταφράσεις)
-e-learning

vellum global educational services glossoland studies 2

-Κέντρο Πληροφορικής & Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Είμαστε το Σχολείο που εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους εκπαίδευσης με απόλυτη επιτυχία  στους στόχους, που χαράζουν οι μαθητές-σπουδαστές μας.

Γνωρίζοντας ότι η κατεύθυνση στην εκπαίδευση, η οποία προσφέρεται σε έναν νέο καθορίζει και την περαιτέρω πορεία και εξέλιξή του, στοχεύουμε ώστε να του παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε τυπικό και ουσιαστικό επίπεδο.

Αναδεικνύουμε και ενθαρρύνουμε δεξιότητες σπουδαστών ολοκληρώνοντας το κοινωνικό τους profil.

Επενδύουμε στη ανθρώπινη γνώση, ώστε να κάνουμε πολίτες ικανούς να διεκδικήσουν και να πετύχουν σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον κι αν δραστηριοποιούνται, προσφέροντας εκπαίδευση υψηλού γνωστικού επιπέδου.

Πιστεύουμε ότι η οργάνωση, η ομαδικότητα, η μεθοδολογία, η αξιοπιστία και η σκληρή δουλειά σε επίπεδο Διεύθυνσης, εκπαιδευτικών και σπουδαστών φέρνει την καταξίωση.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

υψηλού επιπέδου με πανεπιστημιακή μόρφωση και εμπειρία τόσο σε παιδικά προγράμματα, όσο και σε προγράμματα ενηλίκων.

ο «άνθρωπος» του σπουδαστή για την αντιμετώπιση ατομικών ή σπουδαστικών θεμάτων και την προσωπική επικοινωνία με τους σπουδαστές.

καθηγητών στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, ώστε οι σπουδές στη GLOSSOLAND να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις διεθνείς διδασκαλικές μεθόδους.

σπουδών για όλα τα επίπεδα και για όλες τις διδασκόμενες γλώσσες, ώστε να γνωρίζει ο σπουδαστής την έναρξη και την λήξη των σπουδών του.

των διεθνών εξελίξεων στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών και άμεση επιλογή και εφαρμογή των βέλτιστων εξελίξεων στο πρόγραμμα της GLOSSOLAND.

του εκπαιδευτικού υλικού, ώστε οι σπουδές στη γλώσσα που θα διαλέξετε να βρίσκονται στην αιχμή της επικαιρότητας.

των παγκόσμιων τεχνολογικών εξελίξεων στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών π.χ. νέα λογισμικά για την διδασκόμενη ύλη, διαδραστικοί πίνακες, νέοι Η/Υ, εξάσκηση εξ αποστάσεως, κλπ..

height glossoland organosi ksenes glosses evosmos 20 hronia istoria
maria manzieri

Μαρία Μανζιέρη

Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού “GLOSSOLAND STUDIES”

Αγαπητοί σπουδαστές,

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών GlossoLAND ξεκίνησε από τον πατέρα μας, κ. Πέτρο Μανζιέρη, ο οποίος, με την είσοδο της Ελλάδας στην Ε.Ε. της νέας χιλιετίας, θέλησε να προσφέρει υπηρεσίες εκμάθησης ξένων γλωσσών, ώστε να βοηθηθούν οι σπουδάζοντες για την είσοδό τους στην αναδυόμενη αγορά εργασίας.

Με αυτό το πρότυπο και με πυξίδα τον σωστό προγραμματισμό, την άριστη οργάνωση και κυρίως τη συνέπεια, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το έργο του και να παραμείνουμε η πιο αξιόπιστη, έγκυρη και σοβαρή λύση στον τομέα της διδασκαλίας των ξένων γλωσσών.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών GlossoLAND διαθέτουμε ένα μοναδικό σύστημα εκμάθησης ξένων γλωσσών με ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, που στηρίζονται στα προσεκτικά επιλεγμένα εκπαιδευτικά μέσα, στα ολιγομελή τμήματα και την υψηλή ποιότητα των εκπαιδευτικών μας.

Έτσι ο οργανισμός GlossoLAND STUDIES, με εμφανή σημεία υπεροχής, στηριζόμενος σε γερά θεμέλια και συνεχώς εξελισσόμενος, διανύει μια επιτυχημένη πορεία στον τομέα των ξένων γλωσσών και της σύγχρονης επαγγελματικής εκπαίδευσης.

fragiskos-manzieris

Φραγκίσκος Μανζιέρης

Οικονομικός Διευθυντής του Εκπαιδευτικού Οργανισμού “GLOSSOLAND STUDIES”

Αγαπητοί σπουδαστές,

Στον κόσμο της Πληροφορίας που αναπτύσσεται γύρω μας, τα δεδομένα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς. Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε διαρκώς τα προγράμματα σπουδών μας, έτσι ώστε να συμβαδίζουμε με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Η Ενιαία Ευρώπη και η ταχύτατη ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών καθιστούν την γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών προαπαιτούμενη και απολύτως αναγκαία για όσους επιθυμούν επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία. Γι΄ αυτό το λόγο, το 2017 δημιουργήσαμε το Κέντρο Πληροφορικής και Επαγγελματικών Σεμιναρίων του Οργανισμού GlossoLAND STUDIES, μέσα από την συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών μας.

Οι εξελίξεις τρέχουν κι εμείς οι άνθρωποι της GlossoLAND STUDIES θέλουμε η καρδιά του Οργανισμού να χτυπά δυνατά και η φήμη του ονόματος μας να ακουστεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ανοίξτε, λοιπόν, την πόρτα στο μέλλον που σας προσφέρει η GlossoLAND και δείτε την πρόκληση της επανάστασης που θα φέρει το αύριο της μάθησης σήμερα.

Το Διοικητικό και Εκπαιδευτικό Προσωπικό μας

Το καλύτερο "πλήρωμα" για το ταξίδι σας στις ξένες γλώσσες! Φροντίσαμε να αποκτήσουμε και πετύχαμε να έχουμε το καλύτερο διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, για να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες για την εκμάθηση 8 ξένων γλωσσών και πληροφορικής σε εσάς που εμπιστεύεστε το μέλλον σας στη GLOSSOLAND. Aπό το 2000 καθορίζουμε τις εξελίξεις στην ξενόγλωσση εκπαίδευση. Ευχαριστούμε για την στήριξη που μας παρέχετε για 20+ πλέον χρόνια!

Τι λένε Σπουδαστές & Γονείς

"Η GLOSSOLAND ήταν πραγματικά μία μοναδική εμπειρία . Το σύστημα απίστευτο, οι συνθήκες διδασκαλίας άψογες, η προετοιμασία φανταστική. Στον 1 χρόνο που σπούδασα στη GLOSSOLAND κατάφερα να πάω χωρίς άγχος στις εξετάσεις, αφού ήμουν προετοιμασμένη άριστα μιας και το κάθε τι είχε γίνει μέσα στη τάξη. Πήρα με τη πρώτη το Proficiency του Cambridge"
ΒΡΑΝΗ ΟΛΓΑ
Φοιτήτρια Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
"Οι δασκάλες εδώ στη GLOSSOLAND είναι πάρα πολύ καλές και ευγενικές. Σπουδάζω 4 χρόνια και η ατμόσφαιρα είναι πολύ φιλική. Τα μαθήματα είναι ευχάριστα και κυρίως πολύ ενδιαφέροντα!"
Κιοσσε Κατερινα
Μαθήτρια
"Τα παιδιά μου ήθελα να τα πάω σε άλλο φροντιστήριο λόγω απόστασης. Όταν το συζήτησα με τον σύζυγό μου, είχαμε ενδοιασμούς. Όμως εμπιστευθήκαμε τους φίλους μας που μας σύστησαν σε σας και δεν βγήκαμε χαμένοι. Είσαστε τόσο πολύ αγαπητοί και κάνετε φοβερή δουλειά που εξακολουθώ να τα φέρνω εδώ και 5 χρόνια."
Παπαδοπουλος Γεωργιος
Επαγγελματίας
"Η GLOSSOLAND μ’ αρέσει πολύ γιατί έχει πολύ καλές κυρίες, γιατί μαθαίνω καλά τη γραμματική και όσο πιο πολύ προχωράω τόσο πιο πολύ διορθώνω τα λάθη μου. Θέλω να συνεχίσω σ’ αυτό το φροντιστήριο γιατί μαθαίνω τόσο σωστά και ωραία τη γλώσσα αυτή!"
Πασχαλουδη Αιμιλια
Μαθήτρια