Online τμήματα LRN LOWER (B2) για ενήλικες

Online Tμήματα Ενηλίκων ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ για πιστοποίηση LRN επιπέδου LOWER (B2) αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ.
LOWER LRN

Γιατί να επιλέξω LRN?

– Είναι αναγνωρισμένο από το Ofqual και το ΑΣΕΠ από το 2015.

– Το LRN χαρακτηρίζεται από φιλικό τρόπο εξέτασης, η βάση επιτυχίας είναι 50% και όλα τα μέρη της εξέτασης συμψηφίζονται για την τελική βαθμολογία.

– Οι εξετάσεις είναι πολλαπλής επιλογής και χωρίς παγίδες.

– Γνωστοποίηση των θεμάτων της προφορικής εξέτασης 2 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις και δυνατότητα επιλογής θέματος.

 

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός GLOSSOLAND STUDIES ανακοινώνει την έναρξη  νέων ταχύρυθμων τμημάτων ενηλίκων για αναγνωρισμένη πιστοποίηση Αγγλικών επιπέδου PROFICIENCY (C2) με το δημοφιλές και φιλικό προς τους υποψήφιους LRN.

Τα τμήματα LRN LOWER (B2) για ενήλικες στοχεύουν στην ολοκληρωμένη προετοιμασία των υποψηφίων, ώστε να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για σίγουρο κι επιτυχημένο αποτέλεσμα στις εξετάσεις Ιουνίου 2024.

Τα μαθήματα διδασκαλίας είναι σύγχρονα και online και προσφέρονται ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. Πραγματοποιούνται από έμπειρο καθηγητή στη διδασκαλία ενηλίκων και περιλαμβάνουν επανάληψη βασικών γνώσεων της αγγλικής γλώσσας, επανάληψη γραμματικής, λεξιλόγιο, τεχνικές (tips) εξετάσεων, διορθώσεις και επεξεργασία γραπτών θεμάτων (writing), διαδικασία προσομοίωσης εξετάσεων, εξάσκηση και προετοιμασία speaking.

Με αυτόν τον τρόπο στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό GLOSSOLAND STUDIES εξασφαλίζουμε σίγουρη επιτυχία στην απόκτηση του πιστοποιητικού LRN LOWER (B2)! 

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα LRN LOWER (B2)?

Σε όλους όσοι επιθυμούν να αποδείξουν άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας, με πιστοποιητικό αναγνωρισμένο τόσο στη διεθνή όσο και στην Ελληνική αγορά εργασίας (B2 – LRN), στο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό δημόσιο, εύκολα και οικονομικά.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ & ΤΟ OFQUAL

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ

Τι περιλαμβάνουν οι εξετάσεις LRN?

  • Speaking: Δύο βδομάδες πριν τις προφορικές εξετάσεις δίνονται από το LRN πέντε θέματα. Επιλέγετε ένα εξ’ αυτών, το οποίο προετοιμάζουμε και σε αυτό εξετάζεστε.
  • Listening: Το listening χωρίζεται σε τρία μέρη. Τα δύο πρώτα ακούγονται δύο φορές δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιβεβαιώσετε την ορθότητα των απαντήσεων. Το τρίτο μέρος ακούγεται τρεις φορές και κρατάτε σημειώσεις, καθώς ταυτίζεται με το θέμα της πρώτης έκθεσης.
  • Reading and Use of English: Οι υποψήφιοι καλούνται να διαβάσουν και να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και συμπλήρωσης κενών από 3 κείμενα
  • Writing: Ζητούνται δύο εκθέσεις. Η πρώτη έκθεση ταυτίζεται με το θέμα του τρίτου listening και γι’ αυτό χρησιμοποιείτε τις σημειώσεις που κρατήσατε. Για τη δεύτερη έκθεση, δίνονται τρία διαφορετικά θέματα και επιλέγετε το ένα που θα αναπτύξετε.

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες των εξετάσεων LRN LOWER (B2) εδώ.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός GLOSSOLAND STUDIES ανακοινώνει την έναρξη των τμημάτων για μαθήματα LRN LOWER (B2) για ενήλικες.

Έναρξη: Ιανουάριος 2024

Εξετάσεις: 1 Ιουνίου 2024

Κατά την περίοδο αυτή θα πραγματοποιούνται 3 ώρες ζωντανού μαθήματος μία φορά την εβδομάδα (1Χ3ωρο/εβδομάδα) με έμπειρο καθηγητή στη διδασκαλία ενηλίκων.

Έναρξη:

22 Ιανουαρίου 2024

Πρόγραμμα μαθημάτων: κάθε  Δευτέρα 20.00-22.15

Τα μαθήματα διδασκαλίας της GLOSSOLAND STUDIES με τον καθηγητή περιλαμβάνουν επανάληψη βασικών γνώσεων της αγγλικής γλώσσας, επανάληψη γραμματικής, λεξιλόγιο, τεχνικές (tips) εξετάσεων, διορθώσεις και επεξεργασία γραπτών θεμάτων (writing), διαδικασία προσομοίωσης εξετάσεων, εξάσκηση και προετοιμασία speaking.

Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα LRN LOWER (B2) για ενήλικες μόνο online μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης από όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Σε περίπτωση απουσίας του σπουδαστή από κάποιο μάθημα, αυτό βιντεοσκοπείται και αναρτάται σε ειδική πλατφόρμα ώστε να το παρακολουθήσει αργότερα και σε δικό του χρόνο.

Για λόγους ανταγωνισμού προτιμούμε να ενημερώνουμε τους υποψήφιους σπουδαστές προσωπικά για το κόστος των διδάκτρων, καθώς και για τις προσφορές στα δίδακτρα.

Εάν επιθυμείς να ενημερωθείς για τα δίδακτρα, συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου σε 24-48 ώρες.

Στο κόστος των διδάκτρων δεν περιλαμβάνονται τα εξέταστρα και τα βιβλία.

Ο υποψήφιος υποχρεούται να έχει εξασφαλίσει την προμήθεια των βιβλίων πριν την έναρξη των μαθημάτων του προγράμματος LRN LOWER (B2) για ενήλικες.

Τα εξέταστρα LRN για το επίπεδο LOWER (B2) ανέρχονται στα 170€ και καταβάλλονται 2 μήνες πριν τις εξετάσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή υποψηφίου στις εξετάσεις πιστοποίησης LRN είναι η ολοκληρωτική εξόφληση των διδάκτρων. 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να κατέχουν περίπου τις γνώσεις του επιπέδου B1 για να παρακολουθήσουν τα τμήματα LRN LOWER (B2). Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει πρώτα να παρακολουθήσουν ένα από τα τμήματα προετοιμασίας  και στη συνέχεια να ενταχθούν στα τμήματα πτυχίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Σας ενδιαφέρει να πάρετε LOWER με την εγγύηση επιτυχίας GLOSSOLAND STUDIES?

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος της GLOSSOLAND STUDIES θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Please follow and like us: