ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ LOWER (B2)- ADVANCED (C1)- PROFICIENCY (C2) ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Εάν είστε καλός γνώστης της αγγλικής γλώσσας και σας λείπει η πιστοποίηση για να τη χρησιμοποιήσετε επίσημα σε διαγωνισμό- προκήρυξη του ΑΣΕΠ, σε μεταπτυχιακό στην Ελλάδα ή το εξωτερικό ή για ενδυνάμωση του βιογραφικού σας κλπ, τότε με το έτοιμο διαδικτυακό υλικό που σας παρέχουμε μπορείτε να προετοιμαστείτε σε χρόνο ρεκόρ και να πάρετε μέρος ΑΜΕΣΑ σε εξετάσεις πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας ΔΩΡΕΑΝ! Αρκούν 5-6 ώρες ατομικής προετοιμασίας!

Προαιρετικά σας προτείνουμε 6μηνη συνδρομή στην εκπληκτική πλατφόρμα εκμάθησης/ εξάσκησης αγγλικών GLOSSO-ENGLISH με μόνο 70€, για πιο ολοκληρωμένη και οργανωμένη προετοιμασία για τις εξετάσεις! Η πλατφόρμα περιλαμβάνει προετοιμασία και τεστ για τα επίπεδα από Α1 έως Β2. Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ. 

 Μη χάνετε χρόνο!
Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας παρέχουμε!
Το TOEIC είναι τέστ αξιολόγησης γνώσεων αγγλικής γλώσσας. Δηλώστε συμμετοχή και πάρτε μέρος ΔΩΡΕΑΝ στις εξετάσεις για τα επίπεδα Β2 – C2, αποπληρώστε και πάρτε στα χέρια σας το πιστοποιητικό ΜΟΝΟ εφόσον πιάσετε το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα!

Οι εξετάσεις διεξάγονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση στον τόπο κατοικίας σας ή κοντά. Δείτε εδώ τις ημερομηνίες εξετάσεων στον τόπο σας

Απευθείας με την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη δράση, θα σας αποσταλεί ενημερωτική επιστολή με διαδικτυακό υλικό για ατομική προετοιμασία.

Τι είναι το TOEIC® Listening and Reading; Ποιά είναι η βαθμολογική κλίμακα και η αντιστοιχία με τα επίπεδα γνώσης της Αγγλικής γλώσσας που αναγνωρίζει η Ε.Ε. και το ΑΣΕΠ; Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το TOEIC® Listening and Reading και πού αναγνωρίζεται;

Το πιστοποιητικό TOEIC® αναγνωρίζεται τόσο από τον ιδιωτικό τομέα όσο και από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) στην Ελλάδα και ισχύει δια βίου.

Tο ΑΣΕΠ αναγνωρίζει και μοριοδοτεί το TOEIC® ως αποδεικτικό γνώσης της Αγγλικής στα εξής επίπεδα:

Μέτρια γνώση (405-500), καλή γνώση (505-780), πολύ καλή γνώση (785-920) και άριστη γνώση (925-990).

Επίπεδο Γνώσης

Επίπεδο Γλώσσας

Βαθμός

Άριστη

Proficiency

925-990

Πολύ Καλή

Advanced

785-920

Καλή

Lower

505-780

Μέτρια

Basic

405-500

Oι νέες κλίμακες ισχύουν αναδρομικά για όσους υποψήφιους έλαβαν το πιστοποιητικό τους από 1/12/2019 και έπειτα. 

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Προσοχή: Η δράση είναι διαθέσιμη για περιορισμένες θέσεις. Εξασφαλίστε μία θέση τώρα.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και ΜΟΝΟ εφόσον πετύχετε στις εξετάσεις το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα και επιθυμείτε την έκδοση του πιστοποιητικού σας, τότε καλείστε σε διάστημα ενός μήνα να καταβάλλετε, μέσω της GLOSSOLAND, το παράβολο των εξετάσεων ( 150€ )  και πολύ σύντομα θα σας αποσταλεί το πιστοποιητικό στο σπίτι σας.

_________________________________________
Το παρόν πρόγραμμα υλοποιείται στα πλαίσια κοινωνικής πολιτικής από τον 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ GLOSSOLAND STUDIES (Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) 

☎ Επικοινωνία ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ στο 2310 776432 

Συμπληρώστε την Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ΔΩΡΕΑΝ εξέταση TOEIC

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Please follow and like us: