Ρωσικά για Ενήλικες Αρχάριους (Α1-Α2) που Ασχολούνται με τον Τουρισμό – 3 Μήνες

Μιλήστε στη γλώσσα των περισσότερων τουριστών της χώρας μας.

  • Η συνεχής προσέλευση Ρώσων επισκεπτών στα ελληνικά ξενοδοχεία καθιστά απαραίτητη την έστω στοιχειώδη γνώση της Ρωσικής γλώσσας από επαγγελματίες και εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού (ξενοδοχοϋπαλλήλους, εστιάτορες, εργαζόμενους εμπορικών καταστημάτων, τουριστικών πρακτορείων και γραφείων ενοικιάσεως αυτοκινήτων κλπ).
  • Είναι επίσης σημαντική η ενημέρωσή των υπαλλήλων γύρω από τη κουλτούρα των επισκεπτων, ώστε να κατανοούν την νοοτροπία τους και να μπορούν να τους εξυπηρετούν καλύτερα, προλαβαίνοντας ίσως και κάποιες από τις επιθυμίες τους.

Επίσης οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα είναι σε θέση:
Να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τη Ρωσική κουλτούρα.
• Να διαθέτουν τις βασικές γνώσεις που χρειάζονται για να συνεννοούνται στα Ρώσικάκαι να επικοινωνούν με τους Ρώσους επισκέπτες σε όλα τα τμήματα ενός ξενοδοχείου, στη Reception, στο εστιατόριο ή στο bar, σε ένα εμπορικό κατάστημα, σε ταξιδιωτικό γραφείο, κλπ.

Η επίτευξη των παραπάνω στόχων πραγματοποιείται μέσα από τη μελέτη συγκεκριμένων επικοινωνιακών καταστάσεων, αντίστοιχων εκείνων με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ο επαγγελματίας και ο εργαζόμενος του τουρισμού.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το πρόγραμμα Ρωσικής γλώσσας για τον τουρισμό της GLOSSOLAND απευθύνεται σε αρχάριους ενήλικες, που έχουν σκοπό να ασχοληθούν με τα τουριστικά επαγγέλματα.Έναρξη μαθημάτων μετά το τέλος της τουριστικής σαιζόν (Νοέμβριο έως Φεβρουάριο). Η ακριβής έναρξη ανακοινώνεται έγκαιρα στους ενδιαφερόμενους.

Διάρκεια προγράμματος:

  • Ταχύρρυθμο 3 μήνες, 60 διδακτικές ώρες
  • 2 φορές την εβδομάδα, 5 διδακτικές ώρες
  • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

Για το Κόστος του Προγράμματος Επικοινωνήστε μαζί μας τηλ. 2310 776 432

Στο πακέτο περιλαμβάνονται:

  1. Διδασκαλία 60 σχολικών ωρών σε τμήμα με καθηγητή
  2. Βιβλίο με 2 CD
  3. Φωτοτυπίες/Σημειώσεις καθηγητή
Please follow and like us: