Τρόποι πληρωμής διδάκτρων

Η GLOSSOLAND για να είναι έννομη και σύμφωνη με τις απαιτήσεις της Πολιτείας κόβει αποδείξεις παροχής υπηρεσιών για τα δίδακτρα τα οποία εισπράτει.Οι ημερομηνίες των δόσεων είναι σχεδόν  συγκεκριμένες για να συμφωνούν με τις φορολογικές απαιτήσεις της Πολιτείας.

Για τα Παιδικά Τμήματα

Το ετήσιο ποσό των διδάκτρων εξοφλείται σε 8 δόσεις (σύμφωνα με τις ημερομηνίες που συνομολογούνται την ημέρα της εγγραφής), όπου και συμπληρώνεται η Αίτηση-Δήλωση Εγγραφής του μαθητή.

Κατά την πληρωμή εκδίδεται απόδειξη είσπραξης του ποσού της δόσης και συμπληρώνεται και υπογράφεται από τον εκπρόσωπο τηςGLOSSOLAND το αντίστοιχο τετραγωνίδιο στην  Αίτηση-Δήλωση Εγγραφής του Μαθητή και της Σχολής.

Για τα Τμήματα των Ενηλίκων

Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δόσεις, ανάλογα  με το χρονοδιάγραμμα του εκπαιδευτικού προγράμματος  που ακολουθεί ο κάθε σπουδαστής  και πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα δόσεων της Σχολής.

Δίνεται  η δυνατότητα πληρωμής των διδάκτρων με Άτοκες Δόσεις με Οποιαδήποτε Πιστωτική Κάρτα.

Εκπτώσεις διδάκτρων

Οι εκπτώσεις στα δίδακτρα που ισχύουν αφορούν τις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. a)       Στα 2 αδέρφια έκπτωση 10% στα δίδακτρα του μικρότερου.
  2. c)       Από το 3ο παιδί και πάνω η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει για αδέρφια που φοιτούν το ίδιο χρονικό διάστημα).
  3. d)       Σε σύζυγο ή παιδί σπουδαστή έκπτωση 10% στα δίδακτρα του δεύτερου
  4. e)       Παρακολούθηση 2ης γλώσσας έκπτωση 10% στα δίδακτρα αυτής της γλώσσας.
  5. f)        Σε πληρωμές μετρητοίς μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.
  6. g)       Δείτε εδώ το εκπτωτικό πρόγραμμα 1 + 1 = – 20%. Σας συμφέρει!

Σημείωση : Οι εκπτώσεις δεν δίνονται  αθροιστικά  (πάντοτε ισχύει 1 μόνο έκπτωση, η μεγαλύτερη).

Αυξήσεις διδάκτρων

Συναισθανόμενοι την οικονομική κρίση που διέρχεται η κάθε οικογένεια, αύξηση στα δίδακτρά της η GLOSSOLAND έχει να κάνει από το 2009. Πιθανή αύξηση διδάκτρων επέρχεται τη νέα σχολική χρονιά περίπου στο τέλος Ιουλίου και η Σχολή  φροντίζει ώστε  να είναι λογική, πλήρως ανταγωνιστική και πάντα στα πλαίσια της αύξησης του πληθωρισμού.

Καθυστέρηση πληρωμής διδάκτρων

Μη ξεχνάτε ότι η λειτουργία της Σχολής εξαρτάται αποκλειστικά από τα δίδακτρα των μαθητών της.

Για να παρέχει η GLOSSOLAND υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης είναι απαραίτητη η τήρηση των οικονομικών συμφωνιών μεταξύ Σχολής – Σπουδαστών.

Έτσι σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής χρονολογημένης δόσης των διδάκτρων  μπορεί να γίνει τηλεφωνική υπενθύμιση από εκπρόσωπο της Σχολής στο γονέα ή στον κηδεμόνα.

Στους ενήλικες σπουδαστές μπορεί να γίνει υπενθύμιση στον ίδιο/ίδια για την ημερομηνία της καθυστερημένης δόσης.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε έγκαιρα με τον Διευθυντή της Σχολής. Είναι προτιμότερο από την αποσιώπηση του προβλήματος.

Αποτελεί πάγια τακτική μας να μη φέρνουμε το παιδί σε δύσκολη θέση απασχολόντας το με οικονομικά θέματα, αλλά αντιθέτως να θέτουμε το πρόβλημα απ’ ευθείας στο γονέα / κηδεμόνα.

Ακραίες περιπτώσεις μη καταβολής  διδάκτρων για μεγάλο χρονικό διάστημα και αφού γίνει και η τελευταία τηλεφωνική  προσέγγιση , το θέμα ανατίθεται στην νομική υπηρεσία  για να τακτοποιήσει το θέμα .

Please follow and like us: