ΟΙ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 2019-20 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019:

  • Διατηρούμε, από το 2010, τα δίδακτρα στα ίδια επίπεδα, χωρίς να υποβαθμίσουμε στο ελάχιστο τη ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού μας έργου.
  • Η εγγραφή του μαθητή για κάθε τάξη γίνεται με 100 ευρώ προκαταβολή από τα ετήσια δίδακτρα, παράλληλα με τη συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής.
  • Δίνουμε τη δυνατότητα πληρωμής των διδάκτρων με πιστωτικές κάρτες μέχρι και σε 10 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
  • Χορηγούμε τρεις (3) ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ αξίας 200 ευρώ ΕΚΠΤΩΣΗ από τα δίδακτρα μιας τάξης για το σχολικό έτος 2019-20 σε τρεις τυχερούς σπουδαστές μας , που θα αναδειχτούν με ισάριθμες κληρώσεις, οι οποίες θα γίνουν παρουσία όλων, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019,από τις λίστες των προεγγραφέντων μέχρι εκείνη τη στιγμή.
  • Χορηγούμε δύο (2) ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων και εξετάσεων Πληροφορικής 3 ενοτήτων για το σχολικό έτος 2019-20. Οι υποτροφίες Πληροφορικής μπορούν να αξιοποιηθούν από οποιοδήποτε ενήλικο μέλος της οικογένειας που θα αναδειχθεί από την κλήρωση της 27ης Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου πάρτι της Glossoland για τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς.
  • Επιβραβεύουμε έναν(1) τυχερό μαθητή μας με ένα Tablet TURBOX EARTH 7’’, που θα αναδειχθεί με κλήρωση από τη λίστα των προεγγραφέντων μέχρι τις 27 Ιουνίου 2019.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Street Party!!!

Οι κληρώσεις των υποτροφιών και των δώρων των προεγγραφών θα γίνουν την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στις 7.30 μ.μ. στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς στο ετήσιο καθιερωμένο GLOSSOSTREET PARTY.

Please follow and like us: