Σχολικό Έτος 2017-18. Η Glossoland  πάντα δίπλα στις ανάγκες καθενός ξεχωριστά!

εσσαλονίκη, Μαΐος 2017

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς και σπουδαστές,

Με την επιστολή αυτή θεωρούμε χρέος μας να επικοινωνήσουμε με τον καθένα σας ξεχωριστά και να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την φετινή μας συνεργασία. Οι μαθητές μας επέδειξαν άψογο ήθος και άριστη συνεργασία με τους καθηγητές και το προσωπικό της Σχολής και μας ανέδειξαν, για ακόμη μια χρονιά, πρωτοπόρους στη Θεσσαλονίκη.

H GLOSSOLAND πάντα δίπλα στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά

ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ:

Ο αγώνας μας για ποιοτική παροχή γνώσεων αποδεικνύεται από τις χιλιάδες των ευχαριστημένων σπουδαστών της GLOSSOLAND και επιβεβαιώνεται εδώ και 17 χρόνια από τις επιτυχίες των μαθητών μας σε όλα τα ξενόγλωσσα πτυχία, που ανέρχονται ετησίως σε ποσοστό που αγγίζει το 100%.

Επιπλέον, δεδομένης της εξειδίκευσης μας στην εκπαίδευση ενηλίκων τα τελευταία 17 χρόνια, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από φέτος η GLOSSOLAND λειτουργεί ως επίσημο εξεταστικό κέντρο του Ιρλανδικού πιστοποιητικού TIE, γεγονός που μας χάρισε πολλές συγκινήσεις σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού το ποσοστό επιτυχίας στα τμήματα ενηλίκων στα Lower και Proficiency, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και άγγιξε και πάλι το 100%.

Για ακόμη μια χρονιά το Εκπαιδευτικό Δυναμικό και η Διεύθυνση της GLOSSOLAND στάθηκε με σθένος και προσωπική μέριμνα δίπλα στον κάθε μαθητή, με προτεραιότητα στις ανάγκες του, γεγονός που αποτελεί το αδιαπραγμάτευτο καμάρι μας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

Στο πλαίσιο αυτού του τομέα, διοργανώσαμε με εκπληκτική επιτυχία:

 • Ένα πολύ ενδιαφέρον ενημερωτικό σεμινάριο για γονείς, με εισηγητή τον Ιδρυτή της GLOSSOLAND, κ. Πέτρο Μανζιέρη, με θέμα τις εξελίξεις στα ξενόγλωσσα πτυχία και την αναγνώρισή τους στον τομέα της εκπαίδευσης και στην αγορά εργασίας εσωτερικού και εξωτερικού.
 • Δύο καταπληκτικά και εξειδικευμένα σεμινάρια σύνταξης βιογραφικού και οδηγιών επιτυχούς συνέντευξης, απευθυνόμενο σε γονείς μαθητών μας και γενικά φίλους της GLOSSOLAND, σε διάστημα τεσσάρων μηνών, με εισηγήτρια την Κοινωνιολόγο-Φιλόλογο κα Ελένη Δρακωνάκη.

ΔΕΙΞΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:

 • ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ: Η GLOSSOLAND σε συνεργασία με τους φορείς πιστοποίησης των γνωστών εξετάσεων αγγλικής γλώσσας TIE και TOEIC και μέσα στο πλαίσιο  Δράσης για «Ενίσχυση  Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού», εκπόνησε  ειδικά προγράμματα πιστοποίησης γνώσεων αγγλικής γλώσσας.

H ειδική συνολική τιμή 290€ αφορά ανέργους και άλλα μέλη ευπαθών ομάδων πληθυσμού και συμπεριλαμβάνει μαθήματα 60 ωρών με καθηγητή, χρήση εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-learning για 5 μήνες, εξέταστρα και εκπαιδευτικό υλικό και οδηγεί στην απόκτηση επίσημα αναγνωρισμένων πιστοποιητικών Lower (B2) και Proficiency (C2).

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν και Μέλη ΜΗ Ευπαθών Ομάδων, όπως Φοιτητές, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επαγγελματίες, Επιχειρηματίες, Ένστολοι, κλπ. Το κόστος συμμετοχής για τους παραπάνω είναι διαφορετικό από αυτό των Μελών Ευπαθών Ομάδων, αλλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ, για να υπάρχει ευρεία συμμετοχή ατόμων, που χρειάζονται ισχυρό βιογραφικό για την εξέλιξή τους.

Η δράση αυτή θα παραμείνει η ίδια και για το τρέχον σχολικό έτος 2017-18.

 • ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ & ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Λαμβάνοντας υπόψιν τις εργασιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι, δημιουργήσαμε μια σειρά σεμιναριακών μαθημάτων εκμάθησης των 6 πιο διαδεδομένων ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά), ειδικά για αρχάριους ενήλικες, τα οποία ονομάσαμε «Γλώσσα για τον Τουρισμό και την Μετανάστευση», ώστε να επιμορφώσουμε τους ενήλικες σπουδαστές μας για την εργασία τους στο εξωτερικό και για τουριστικά επαγγέλματα.

Η ειδική τιμή 150€ περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό υλικό και τα μαθήματα ολοκληρώνονται σε χρονικό διάστημα 2½ μηνών. Στο τέλος του προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης από το επίσημα αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης GLOSSOLAND.

Η δράση αυτή θα παραμείνει η ίδια και για το παρόν σχολικό έτος 2017-18.

ΝΕΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ GLOSSOLAND:

 • ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ…ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ!

Το πρόγραμμα σύστασης νέου μαθητή της GLOSSOLAND σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της μαζί με την παρέα σας, εξοικονομώντας παράλληλα μέρος των διδάκτρων του καθενός σας, στο πρόγραμμα σπουδών που θα επιλέξετε*. Αυτό γίνεται συστήνοντας φίλους ή γνωστούς σας στη σχολή μας μέσω του προγράμματος «1 + 1 = – 20%».

Η σύσταση μπορεί να γίνει είτε από έναν ήδη εγγεγραμμένο μαθητή για έναν καινούργιο, είτε από έναν καινούργιο προς έναν καινούργιο.

* Το «1 + 1 = – 20%» δεν ισχύει για τα  «προσφερόμενα» προγράμματα σπουδών που ήδη εμπεριέχουν έκπτωση και ισχύει εφ’ άπαξ για την αρχική τάξη εγγραφής.

 • ΓΟΝΕΙΣ 4U

(ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%)

Ένα «ευχαριστώ» για τους γονείς που μας εμπιστεύονται! Αντιλαμβανόμενοι τις θυσίες για την εκπαίδευση των παιδιών, παρέχουμε σε σένα, αγαπητέ γονέα, έκπτωση 50% στην εκμάθηση οποιασδήποτε ξένης γλώσσας, οποιουδήποτε προγράμματος της GLOSSOLAND.

* Η έκπτωση αφορά γονείς που θα εγγραφούν σε τμήματα ενηλίκων με 4 σπουδαστές και άνω, σε προγράμματα μη προσφοράς

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ JUNIOR ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Η GLOSSOLAND ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ:

Επιδίωξή μας στα προκαταρκτικά τμήματα δεν είναι η  απομνημόνευση λέξεων και κανόνων αλλά η δημιουργία «μιας αίσθησης του εφικτού», με άλλα λόγια στόχος μας είναι τα παιδιά να βλέπουν την εκμάθηση των Αγγλικών ως μια απολαυστική και δημιουργική διαδικασία. Η προσέλκυση του ενδιαφέροντος των μικρών μαθητών μας επιτυγχάνεται με τη χρήση του καταλλήλου εκπαιδευτικού υλικού, την εμπνευσμένη παρουσίαση ενός καθηγητή με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τα παιδιά καθώς και με τη δοκιμασμένη μεθοδολογία μας.

 • GLOSSOPREJUNIOR: Ένα θεαματικό πρόγραμμα, με καθηγητή και ηλεκτρονικό υπολογιστή, για το ξεκίνημα της Αγγλικής γλώσσας, που απευθύνεται σε παιδιά Α’ και Β’ Δημοτικού. Η τάξη παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ (με 100€ προκαταβολή διδάκτρων τα οποία επιστρέφονται με την μείωση των διδάκτρων της επόμενης τάξης SUPER JUNIOR).
 • GLOSSOSUPER JUNIOR: Στη τάξη αυτή τα παιδιά, με ειδικό εντατικό πρόγραμμα ολοκληρώνουν, χωρίς να δυσκολεύονται, το προκαταρκτικό στάδιο της εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας  σε 1 σχολική χρονιά, κερδίζοντας χρόνο και αποφεύγοντας την  παρακολούθηση των δύο τάξεων A΄Junior και B΄Junior σε 2 σχολικές χρονιές. Η τάξη είναι η συμπυκνωμένη εμπειρία της GLOSSOLAND και προσφέρεται με ιδιαίτερα χαμηλά δίδακτρα από 48€/μήνα.
 • GLOSSOKINDER: Ένα εξίσου συναρπαστικό πρόγραμμα, με καθηγητή και ηλεκτρονικό υπολογιστή, για το ξεκίνημα της Γερμανικής γλώσσας, που απευθύνεται σε παιδιά Γ’ και Δ’ Δημοτικού.  Η τάξη παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ (με 50€ προκαταβολή διδάκτρων, τα οποία επιστρέφονται με την μείωση των διδάκτρων της επόμενης τάξης).
 • A’ ΤΑΞΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ-ΓΑΛΛΙΚΑ: Η GLOSSOLAND προσφέρει και για αυτό το σχολικό έτος  και μόνο για λίγες θέσεις, τα ετήσια δίδακτρα της πρώτης τάξης των Γερμανικών ή των Γαλλικών, για παιδιά Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού, Α΄- Β΄τάξης Γυμνασίου, σε ειδική τιμή ΜΟΝΟ 400€(αντί της κανονικής των 650€).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ-ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ:

 • Έκπτωση 10% στα δίδακτρα του μικρότερου αδερφού και 2ης ξένης γλώσσας.
 • Έκπτωση 10% σε πληρωμές των διδάκτρων μετρητοίς (Εξόφληση μέχρι την έναρξη των μαθημάτων τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη 2017).
 • Αποπληρωμή των διδάκτρων σε 8 δόσεις (Σεπτέμβριος-Απρίλιος)
 • ΔΩΡΕΑΝ το τρίτο παιδί που φοιτά παράλληλα με τα άλλα δύο στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών GLOSSOLAND.
 • Δωρεάν επαναληπτικά μαθήματα δύο εβδομάδων στις αρχές της σχολικής χρονιάς.
 • Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς σε μαθητές πτυχίων και σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.
 • Δωρεάν σχολική τσάντα
 • Κάθε μαθητής του Σχολείου μας, εάν το επιθυμεί, μπορεί να παραγγείλει τα βιβλία της σχολικής χρονιάς απ’ ευθείας από τον εκδοτικό οίκο, πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση με την μαζική παραγγελία.
 • Σε περίπτωση που ο σπουδαστής δικαιούται περισσότερες της μιας εκπτώσεις (λόγω αδερφού, γονέα, 2ης γλώσσας κλπ), δίνεται η μεγαλύτερη και πάντα μία έκπτωση (όχι αθροιστικά περισσότερες από μία εκπτώσεις)

Ανανεώνουμε την υπόσχεσή μας προς όλους σας, ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και σθένος στην παροχή ΑΡΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ώστε να συμβάλλουμε κι εμείς να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι στόχοι των μαθητών μας και των γονέων τους.

Με εκτίμηση,
Μαρία Μανζιέρη – Διευθύντρια Σχολής

Please follow and like us: