Σκοπός

Αυτή η Θεματική Eνότητα σκοπό έχει να σας εξοικειώσει με λέξεις γαλλικές, τις οποίες χρησιμοποιείτε ήδη στην καθημερινή σας ζωή, καθώς και ελληνικές λέξεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται στη γαλλική γλώσσα.

Το εκπαιδευτικό υλικό της συγκεκριμένης Θεματικής Ενότητας (θεωρία, ασκήσεις, δραστηριότητες) απευθύνεται τόσο σε άτομα τα οποία υποδέχονται τουρίστες, όσο και σε άτομα τα οποία κάνουν τουρισμό στο εξωτερικό.

seminaria gallikon tourismo epaggelmata ksenes glosses euosmos kordelio menemenh

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Θεματικής Ενότητας θα μάθετε να παρουσιάζεστε και να μιλάτε για το επάγγελμά σας, να παρουσιάζετε την επιχείρησή σας, να πραγματοποιείτε μία τηλεφωνική επικοινωνία. Επιπρόσθετα, θα μάθετε να κάνετε μία κράτηση επιβεβαίωσης ενός δωματίου σε ξενοδοχείο ή μία κράτηση ενός τραπεζιού σε ένα εστιατόριο.

Επίσης, θα μάθετε να υποδέχεστε τους τουρίστες, να τους πληροφορείτε για την κατεύθυνση και τα ωράρια του τρένου, του μετρό και των άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς. Θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε τον τρόπο με τον οποίο, ως υπάλληλοι ταξιδιωτικού γραφείου, μπορείτε να πουλήσετε εισιτήρια αεροπλάνου, τρένου, λεωφορείου καθώς και να δώσετε ταξιδιωτικές οδηγίες.

  • Τα προγράμματα αυτά είναι ειδικά και για όσους δεν κατέχουν καθόλου την γλώσσα και χρειάζονται τα πρώτα εφόδια σε περιπτώσεις μετανάστευσης, για τις πρώτες συνεννοήσεις τους στην χώρα προορισμού.

Προσδοκώμενα αποτελέσματα

Όταν θα έχετε μελετήσει αυτή τη Θεματική Ενότητα, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε ότι οι δύο γλώσσες παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες, τις οποίες δεν είχατε μέχρι τώρα αντιληφθεί.

Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τουρισμό στο εξωτερικό, πραγματοποιώντας μία τηλεφωνική επικοινωνία, γράφοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, κάνοντας μία κράτηση δωματίου στο ξενοδοχείο ή αγοράζοντας ένα εισιτήριο τρένου.

Θα είστε ικανοί να μιλάτε για την επαγγελματική σας κατάσταση, κλείνοντας ένα επαγγελματικό ραντεβού, δίνοντας και παίρνοντας τη διεύθυνση κάποιου.

Έπειτα, θα μπορείτε εύκολα να πάρετε μία παραγγελία σε ένα εστιατόριο, να υποδέχεστε τους τουρίστες και να τους δίνετε πληροφορίες για τουριστικά μέρη, καθώς και να οργανώνετε μία επίσκεψη ή να επεξεργάζεστε ένα έργο τέχνης.

Τμήματα – Έναρξη  (αρχάριοι επιπέδου Α1 – Α2): Έναρξη μαθημάτων κάθε 2-3 μήνες, σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο. Η ακριβής έναρξη ανακοινώνεται έγκαιρα στην ιστοσελίδα μας, με την συμπλήρωση τουλάχιστον 6 ατόμων. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των νέων τμημάτων ανακοινώνεται μία εβδομάδα πριν την έναρξη. Τα προγράμματα προσφέρονται και σε ατομικά ή ημιατομικά (2-3 ατόμων)μαθήματα με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση.

Διάρκεια κάθε τμήματος: 30 ώρες (10 εβδομάδες , 2 1/2 μήνες)

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 1 φορά Χ 3 ώρες (απογευματινά και βραδινά τμήματα)

Κόστος προγράμματος (πακέτο): Μόνο 150€ (80€ προκαταβολή με την εγγραφή + 1 δόση των 70€ με την συμπλήρωση ενός μήνα μαθημάτων).

Στη τιμή περιλαμβάνονται διδασκαλία 30 σχολικών ωρών σε τμήμα με καθηγητή+ βιβλίο υπό τύπο σημειώσεων

Please follow and like us: