Lower B2 σε 3 μήνες - toeic

Online Μαθήματα Αγγλικών για Lower B2 με το TOEIC

Ταχύρρυθμο Online Τμήμα Ενηλίκων

Ο Εκπαιδευτικό Οργανισμός GLOSSOLAND STUDIES παρέχει ταχύρρυθμα τμήματα αγγλικών, μέσω Online Μαθημάτων από όπου και αν βρίσκεστε, για προετοιμασία για τη συμμετοχή σε εξετάσεις TOEIC και απόκτηση πιστοποιητικού Αγγλικής γλώσσας χρήσιμο για σπουδές και εργασία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με τα Online Μαθήματα TOEIC, ο σπουδαστής, ανάλογα με τις αρχικές γνώσεις και την απόδοσή του, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει το πιστοποιητικό επιπέδου

 • B1 (μέτρια γνώση) ή
 • Β2 (Lower) (καλή γνώση) ή
 • C1 (Advanced) (πολύ καλή γνώση)
 • C2 (Proficiency) – Άριστη Γνώση..

Τι είναι το TOEIC  Listening & Reading;

Tο TOEIC  Listening & Reading, με την απουσία εξέτασης στην συνομιλία (speaking) και στην έκθεση (writing), την συχνή διεξαγωγή εξετάσεων (κάθε εβδομάδα) και την γρήγορη έκδοση των αποτελεσμάτων (σε 10 εργάσιμες ημέρες), έχει καθιερωθεί ως το δημοφιλέστερο τεστ αξιολόγησης Αγγλικών στην Ελλάδα.

Το τεστ του TOEIC αποτελείται από 200 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.
Οι πρώτες 100 ερωτήσεις είναι κατανόησης προφορικού λόγου από CD ήχου (Listening Comprehension) και οι υπόλοιπες 100 είναι ερωτήσεις λεξιλογίου, γραμματικής και κατανόησης κειμένου (Reading Comprehension).
Το Α.Σ.Ε.Π. αναγνωρίζει και μοριοδοτεί το ΤΟΕΙC, ανάλογα με την βαθμολογία που αναγράφεται στο πιστοποιητικό, στα εξής επίπεδα:

 • Μέτρια γνώση επίπεδο Β1 (405-500),
 • καλή γνώση επίπεδο Β2 (Lower) (505-780) και
 • πολύ καλή γνώση επίπεδο C1 (785-900).

Δείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που διενεργεί τις εξετάσεις του TOEIC στην Ελλάδα, για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα?

Τα Online Μαθήματα TOEIC της GLOSSOLAND STUDIES, είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να απευθύνονται σε οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις Αγγλικών και επιθυμεί να «επαναφέρει» τα ξεχασμένα Αγγλικά του, πιστοποιώντας αυτές τις γνώσεις με έναν τίτλο σπουδών αποδεκτό για σπουδές, για μεταπτυχιακά, για αξιολογήσεις και μοριοδοτήσεις στον δημόσιο τομέα, για διαγωνισμούς και προκηρύξεις ΑΣΕΠ, για εξεύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, κλπ.

Όσο διαρκεί το πρόγραμμα των ζωντανών online μαθημάτων, υποστηρίζεται προαιρετικά και με e-learning εκπαιδευτική πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης, για επιπλέον εξάσκηση και  μελέτη των αγγλικών από το σπίτι.

Ιδανικοί υποψήφιοι για τα τμήματα και τις εξετάσεις του TOEIC  είναι έφηβοι και ενήλικες όλων των ηλικιών, επαγγελματίες, άνεργοι, μαθητές και φοιτητές, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, που τους ενδιαφέρει η βελτίωση των γνώσεών τους, η απόκτηση πτυχίου ή/και η επικαιροποίηση των γνώσεών τους.

Πληροφορίες Προγράμματος Online Μαθημάτων

Το πρόγραμμα Online Μαθημάτων TOEIC είναι ταχύρρυθμο καθώς απευθύνεται σε ενήλικες σπουδαστές, οι οποίοι επιζητούν σύντομη ανταπόδοση των προσπαθειών τους (πιστοποιητικό) σε συνδυασμό με τις αποκτούμενες γνώσεις.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 3μηνη και περιλαμβάνει:

 • ένα 3ωρο ζωντανό μάθημα την εβδομάδα με καθηγητή (live streaming) και
 • παράλληλη προαιρετική πρόσβαση, σε επιπλέον υλικό, σε ασκήσεις και εργασίες, μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα ασύγχρονης διδασκαλίας, διάρκειας 150 ωρών GLOSSO- ENGLISH LOWER .

Τα διαθέσιμα τμήματα για τα Online Μαθήματα TOEIC για Lower (B2)  που ξεκινούν είναι:

  • ΤOEIC (Θερινό) – Έναρξη Δευτέρα 12/6/2023/ Λήξη 2/10/2023 – ώρα μαθήματος: 19.00-21.15

Προϋπόθεση σχηματισμού του κάθε τμήματος είναι η συμμετοχή σε αυτό τουλάχιστον 5 ατόμων.

Α) Γενική τιμή για όλους : 480€  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 150€ κατά την εγγραφή + 3 δόσεις των 110€.
Β) Για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους: 440€.  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 140€ κατά την εγγραφή + 3 δόσεις των 100€.
——————————————————————————-

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:

 • Διδασκαλία 60 σχολικών ωρών με έμπειρο καθηγητή μέσω ζωντανής τηλεδιάσκεψης από το σπίτι (σύγχρονη διδασκαλία).

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται:

 • Το εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία TOEIC).
 • Κωδικός για την χρήση εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-learning Glosso Englishασύγχρονης εκπαίδευσης, τουλάχιστον για 150 ώρες σε συνδυασμό με τα ζωντανά μαθήματα με τον καθηγητή. Η πλατφόρμα είναι για προσωπική χρήση με σκοπό την εξάσκηση ομιλίας και ακρόασης της αγγλικής γλώσσας, κατανόηση της γραμματικής και για εμπλουτισμό λεξιλογίου. Ο κωδικός ισχύει για όσο διαρκεί και η εκπαίδευση. Η πλατφόρμα είναι προαιρετική.

Ο σπουδαστής εκ των προτέρων πρέπει να γνωρίζει κάποια αγγλικά και ουσιαστικά μέσα σε διάστημα 5 μηνών ολοκληρώνει το πρόγραμμα δύο βασικών επιπέδων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης  Αγγλικών και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Υποψήφιοι που δικαιούνται έκπτωσης, φοιτητές, άνεργοι και πολύτεκνοι, πρέπει να καταθέσουν μαζί τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, βεβαίωση σπουδών, βεβαίωση ανεργίας, βεβαίωση συλλόγου πολυτέκνων) τα οποία πρέπει να είναι σε ισχύ την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος των online μαθημάτων για Lower-B2 θα είστε έτοιμοι να πάρετε μέρος στις επίσημες εξετάσεις TOEIC.

Το κόστος εξέτασης του TOEIC είναι 150€. Καταβάλλεται πριν την εγγραφή στην εξέταση απ’ ευθείας στο όνομα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που είναι ο εξεταστικός φορέας, που διενεργεί τις εξετάσεις TOEIC στην Ελλάδα.

Οι εξετάσεις διεξάγονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση στον τόπο κατοικίας σας ή κοντά. Δείτε εδώ τις ημερομηνίες εξετάσεων στον τόπο σας.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας παρέχουμε για ΔΩΡΕΑΝ Εξετάσεις στην πόλη σας.
Πάρτε μέρος ΔΩΡΕΑΝ στις εξετάσεις για τα επίπεδα Β2 – C2, αποπληρώστε και πάρτε στα χέρια σας το πιστοποιητικό ΜΟΝΟ εφόσον πιάσετε το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα! Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στις ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις είναι να μην έχετε εξεταστεί ξανά δωρεάν στο παρελθόν, καθώς η ΔΩΡΕΑΝ εξέταση TOEIC, ισχύει πανελλαδικά για ΜΙΑ και μοναδική φορά για τον καθένα. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστείτε στις εξετάσεις την ημερομηνία που επιλέξατε, διαφορετικά χάνετε το δικαίωμα της ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής για πάντα σε οποιοδήποτε εξεταστικό κέντρο της Ελλάδας.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και ΜΟΝΟ εφόσον πετύχετε στις εξετάσεις το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα και επιθυμείτε την έκδοση του πιστοποιητικού, τότε καλείστε σε διάστημα ενός μήνα να καταβάλλετε, μέσω της GLOSSOLAND, το παράβολο των εξετάσεων ( 150€ ), το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος του προγράμματος και πολύ σύντομα θα σας αποσταλεί το πιστοποιητικό στο σπίτι σας, με την ACS courier με δική σας χρέωση, (η οποία κυμαίνεται από 6,80€ εώς 14,40€ και εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης).

Εάν ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο 5μηνο πρόγραμμα online μαθημάτων για Lower-B2 με το TOEIC.

Please follow and like us: