Online Μαθήματα TOEIC

Tαχύρρυθμα τμήματα αγγλικών, μέσω Online Μαθημάτων από όπου και αν βρίσκεστε, για εξετάσεις TOEIC και απόκτηση πιστοποιητικού Αγγλικής γλώσσας χρήσιμο για σπουδές και εργασία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο σπουδαστής, ανάλογα με τις αρχικές γνώσεις και την απόδοσή του, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει το πιστοποιητικό επιπέδου B1 (μέτρια γνώση) ή Β2 (Lower) (καλή γνώση) ή C1 (Advanced) (πολύ καλή γνώση).

Συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα online μαθημάτων  TOEIC.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Τι είναι το TOEIC  Listening & Reading;

Tο TOEIC  Listening & Reading, με την απουσία εξέτασης στην συνομιλία (speaking) και στην έκθεση (writing), την συχνή διεξαγωγή εξετάσεων (κάθε εβδομάδα) και την γρήγορη έκδοση των αποτελεσμάτων (σε 10 εργάσιμες ημέρες), έχει καθιερωθεί ως το δημοφιλέστερο τεστ αξιολόγησης Αγγλικών στην Ελλάδα.

Το τεστ του TOEIC αποτελείται από 200 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.
Οι πρώτες 100 ερωτήσεις είναι   κατανόησης προφορικού λόγου από CD ήχου (Listening Comprehension) και οι υπόλοιπες 100 είναι ερωτήσεις λεξιλογίου, γραμματικής και κατανόησης κειμένου (Reading Comprehension).
Το Α.Σ.Ε.Π. αναγνωρίζει και μοριοδοτεί το ΤΟΕΙC, ανάλογα με την βαθμολογία που αναγράφεται στο πιστοποιητικό, στα εξής επίπεδα:

  • Μέτρια γνώση επίπεδο Β1 (405-500),
  • καλή γνώση επίπεδο Β2 (Lower) (505-780) και
  • πολύ καλή γνώση επίπεδο C1 (785-900).

Δείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που διενεργεί τις εξετάσεις του TOEIC στην Ελλάδα, για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα μαθήματα της GLOSSOLAND στο πρόγραμμα αυτό, είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να απευθύνονται σε οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις Αγγλικών και επιθυμεί να «επαναφέρει» τα ξεχασμένα Αγγλικά του, πιστοποιώντας αυτές τις γνώσεις με έναν τίτλο σπουδών αποδεκτό για σπουδές, για μεταπτυχιακά, για αξιολογήσεις και μοριοδοτήσεις στον δημόσιο τομέα, για διαγωνισμούς και προκηρύξεις ΑΣΕΠ, για εξεύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, κλπ.

Όσο διαρκεί το πρόγραμμα των ζωντανών online μαθημάτων, υποστηρίζεται επικουρικά και με e-learning εκπαιδευτική πλατφόρμα  για επιπλέον εξάσκηση και  μελέτη των αγγλικών από το σπίτι.

Ιδανικοί υποψήφιοι για τα τμήματα και τις εξετάσεις του TOEIC  είναι έφηβοι και ενήλικες όλων των ηλικιών, επαγγελματίες, άνεργοι, μαθητές και φοιτητές, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, που τους ενδιαφέρει η βελτίωση των γνώσεών τους, η απόκτηση πτυχίου ή/και η επικαιροποίηση των γνώσεών τους.

Τα προγράμματα είναι ταχύρρυθμα, καθώς απευθύνονται σε ενήλικες σπουδαστές, οι οποίοι επιζητούν σύντομη ανταπόδοση των προσπαθειών τους (πιστοποιητικό) σε συνδυασμό με τις αποκτούμενες γνώσεις.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 3μηνη / 13 εβδομάδες και περιλαμβάνει:

  • 4 ώρες ζωντανά μαθήματα την εβδομάδα (δύο 2ωρα διδακτικά των 45′) με καθηγητή (live streaming) και
  • παράλληλη πρόσβαση, σε επιπλέον υλικό, σε ασκήσεις και εργασίες που αναθέτει ο υπεύθυνος καθηγητής, μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη εκπαιδευστική πλατφόρμα ασύγχρονης διδασκαλίας, διάρκειας 150 ωρών GLOSSO- ENGLISH LOWER .

Τα διαθέσιμα τμήματα ΤOEIC για Lower (B2) και Advanced (C1) που ξεκινούν είναι:

  • ΤOEIC 1 (πρωινό)
  • ΤOEIC 2 (απογευματινό- βραδινό)

Προϋπόθεση σχηματισμού του κάθε τμήματος είναι η συμμετοχή σε αυτό τουλάχιστον 5 ατόμων.

Α) Γενική τιμή για όλους : 390€  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 130€ κατά την εγγραφή + 2 δόσεις των 120€.
Β) Για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους: 350€.  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 120€ κατά την εγγραφή + 2 δόσεις των 115€.
——————————————————————————-

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:

  • Διδασκαλία 50 σχολικών ωρών με καθηγητή μέσω ζωντανής τηλεδιάσκεψης από το σπίτι (σύγχρονη διδασκαλία).
  • Κωδικός για την χρήση εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-learning Glosso Englishασύγχρονης εκπαίδευσης, τουλάχιστον για 150 ώρες σε συνδυασμό με τα ζωντανά μαθήματα με τον καθηγητή. Η πλατφόρμα είναι για προσωπική χρήση με σκοπό την εξάσκηση ομιλίας και ακρόασης της αγγλικής γλώσσας, κατανόηση της γραμματικής και για εμπλουτισμό λεξιλογίου. Ο κωδικός ισχύει για όσο διαρκεί και η εκπαίδευση.
  • Το εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο TOEIC).

Ο σπουδαστής εκ των προτέρων πρέπει να γνωρίζει κάποια αγγλικά και ουσιαστικά μέσα σε διάστημα 3 μηνών ολοκληρώνει το πρόγραμμα δύο βασικών επιπέδων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης  Αγγλικών και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Υποψήφιοι που δικαιούνται έκπτωσης, φοιτητές, άνεργοι και πολύτεκνοι, πρέπει να καταθέσουν μαζί τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, βεβαίωση σπουδών, βεβαίωση ανεργίας, βεβαίωση συλλόγου πολυτέκνων) τα οποία πρέπει να είναι σε ισχύ την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος των online μαθημάτων θα είστε έτοιμοι νε πάρετε μέρος στις επίσημες εξετάσεις TOEIC.

Οι εξετάσεις διεξάγονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση στον τόπο κατοικίας σας ή κοντά. Δείτε εδώ τις ημερομηνίες εξετάσεων στον τόπο σας.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας παρέχουμε!
Πάρτε μέρος ΔΩΡΕΑΝ στις εξετάσεις για τα επίπεδα Β2 – C1, αποπληρώστε και πάρτε στα χέρια σας το πιστοποιητικό ΜΟΝΟ εφόσον πιάσετε το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα! Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στις ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις είναι να μην έχετε εξεταστεί ξανά δωρεάν στο παρελθόν, καθώς η ΔΩΡΕΑΝ εξέταση TOEIC, ισχύει πανελλαδικά για ΜΙΑ και μοναδική φορά για τον καθένα. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστείτε στις εξετάσεις την ημερομηνία που επιλέξατε, διαφορετικά χάνετε το δικαίωμα της ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής για πάντα σε οποιοδήποτε εξεταστικό κέντρο της Ελλάδας.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και ΜΟΝΟ εφόσον πετύχετε στις εξετάσεις το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα και επιθυμείτε την έκδοση του πιστοποιητικού, τότε καλείστε σε διάστημα ενός μήνα να καταβάλλετε, μέσω της GLOSSOLAND, το παράβολο των εξετάσεων ( 150€ ), το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος του προγράμματος και πολύ σύντομα θα σας αποσταλεί το πιστοποιητικό στο σπίτι σας, με την ACS courier με δική σας χρέωση, (η οποία κυμαίνεται από 6,80€ εώς 14,40€ και εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης).

 

Εάν ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο πρόγρραμμα online μαθημάτων  TOEIC.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Please follow and like us: