Τα προγράμματα προσφέρονται μέσω ίντερνετ με τρεις τρόπους:

1. Ηλεκτρονικές Τάξεις: Πρόκειται για σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Οι μαθητές (σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται) συνδέονται τη συγκεκριμένη ώρα για την οποία έχουν ενημερωθεί μέσω e-mail με τον καθηγητή τους και με τη χρήση της πλέον αξιόπιστης πλατφόρμας (Microsoft Teams) παρακολουθούν το μάθημα σαν να είναι σε πραγματική τάξη!  Ακούνε και βλέπουν τον καθηγητή, βλέπουν την οθόνη του, ανταλλάσσουν αρχεία μέσω των ομάδων στις οποίες συμμετέχουν και λύνουν τις απορίες τους, ενώ την ίδια ώρα μπορούν να εργάζονται και εκείνοι στους δικούς τους υπολογιστές αν αυτό είναι απαραίτητο.

2. Υβριδικές τάξεις: Είναι οι τάξεις που συγκεντρώνουν μαθητές που παρακολουθούν με φυσική παρουσία ή/και εξ αποστάσεως. Σύγχρονο μοντέλο διδασκαλίας που απαιτεί έμπειρο καθηγητή και εξοπλισμό ο οποίος θα επιτρέπει στους μαθητές που παρακολουθούν από το σπίτι τους να ακούν και να βλέπουν τι γίνεται στην τάξη!

3. Παραδοσιακά e-learning μαθήματα: Πρόκειται για ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το παραδοσιακό e-learning.

Οι μαθητές συνδέονται στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης και κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών μελετούν το υλικό του μαθήματος όποια και όση ώρα θέλουν. Αν έχουν απορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον μέντορα/καθηγητή τους μέσω e-mail ή μέσω του Forum του μαθήματος.

Τα προγράμματα σπουδών έχουν αναπτυχθεί από καταξιωμένους καθηγητές και προσφέρονται και σε συνεργασία για την πιστοποίηση με μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς.

Παράλληλα, και εκτός της πιστοποίησης όπου αυτή απαιτείται, παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης του ΚΔΒΜ, χρήσιμη για την μοριοδότηση σας στους διάφορους διαγωνισμούς του Δημοσίου και για τον ιδιωτικό τομέα.

Τέλος, κάθε επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος (Μαθήματα και Πιστοποίηση), συνοδεύεται από το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass με απόδοση μονάδων ECVET. Επιλέξτε το ιδανικότερο για εσάς προγράμματα σπουδών, για το χτίσιμο ενός αξιόλογου βιογραφικού!

Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματείας - Βασικό Επίπεδο 1

Ταχύρυθμο πρόγραμμα 2 μηνών που προσφέρετα μόνο μέσω παραδοσιακού e-learning (ασύγχρονη κατάρτιση).  Δεν προβλέπεται πρακτική άσκηση, έλεγχος βιογραφικού και προώθηση σε θέσεις εργασίας τα οποία προσφέρονται στα υπόλοιπα επίπεδα.

Κόστος Πιστοποίησης και εκπαιδευτικού Υλικού: 190€ (εξόφληση σε μία δόση).

Παρέχεται προαιρετικά βιβλίο μαθητή (e-book)  με έξτρα κόστος 30€.

Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματείας - Επίπεδα 1+ 2

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 2

Κόστος: Με φυσική παρουσία ή μέσω σύγχρονης κατάρτισης (ηλεκτρονική τάξη) 420€ – Μέσω e-learning (ασύγχρονη κατάρτιση) 345€ | Εξόφληση σε 3 δόσεις.

Κόστος προαιρετικής πιστοποίησης: 120€ 

To δημοφιλέστερο πρόγραμμα για Γραμματείς Διεύθυνσης διάρκειας 3 μηνών, που προσφέρεται είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω e-learning (Σύγχρονη και Ασύγχρονη κατάρτιση). Περιλαμβάνει:

 1. Πρακτική άσκηση με πραγματικά σενάρια εργασίας  για την εξοικείωση με τις εργασίες γραφείου.
 2. Βιβλίο μαθητή (e-book) και επαναληπτικά τεστ για την προετοιμασία της πιστοποίησης.
 3. Έλεγχο του βιογραφικού και προώθηση σε θέσεις εργασίας.

Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματείας - Προχωρημένο επίπεδο 3 (Advanced)

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όσα προβλέπονται στο Βασικό Επίπεδο 2 (βλ. πιο πάνω) και επιπλέον από το Ms Office το Word και το Excel σε επίπεδο Expert με τη δυνατότητα επιπλέον πιστοποίησης, το ERP και τα εταιρικά Social Media.

Συνολική διάρκεια μαθημάτων: 6 μήνες  (συμπεριλαμβανομένων των ενοτήτων του επιπέδου 02 με επιπλέον υλικό, και των 2 προγραμμάτων του Ms Office).

Συνολικό κόστος μαθημάτων: 

Με φυσική παρουσία: 730€ – με φυσική παρουσία ή μέσω e-learning (σύγχρονη κατάρτιση) ή 650€ για ασύγχρονη κατάρτιση.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι προαιρετικές πιστοποιήσεις: Στέλεχος Γραμματείας 120€, Ms Office Expert 55€/ανά ενότητα.

Τρόπος Υλοποίησης και Περιεχόμενα του Προγράμματος

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε σεναριακή μορφή (κάθε μαθητής διαχειρίζεται μέσα από το μάθημα καταστάσεις που αφορούν τη δική του φανταστική εταιρεία) και περιλαμβάνει ανάλογα με το επίπεδο που θα επιλεχθεί από τον σπουδαστη:

 1. Δώδεκα (12) βασικές ενότητες, με πλούσιο πρωτότυπο εκπαιδευτικό υλικό (δημιουργός και κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων Μαρία Ζάππα-Κασαπίδη) βιβλίο μαθητή, παρουσιάσεις, βίντεο, καθώς και συνδέσεις από την Ελληνική  βιβλιογραφία και δικτυογραφία, έτσι ώστε να εξασφαλίζει πρακτική, ολοκληρωμένη και αξιόπιστη γνώση για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των γραφείων κάθε είδους επιχειρήσεων. 
 2. Στο επίπεδο 03 (Advanced) οι σπουδαστές διδάσκονται τρία (3) επιπλέον προγράμματα απαραίτητα σε κάθε γραμματέα: Το Ms Office Word και Excel σε επίπεδο Expert, ΤΟ ERP και τη Διαχείριση υπάρχουσας ιστοσελίδας. Οι σπουδαστές μαθαίνουν επίσης το Publisher για τη δημιουργία φυλλαδίων.
 3. Ενότητες εξειδίκευσης όπως: Mastering Ms Outlook & Gmail, Διαδικτυακή παραγωγή και συνεργασία (Χρήση Cloud και on line δημιουργία εγγράφων), δημιουργία Newsletter και Δελτίων τύπου, τεχνικές καταγραφής πρακτικών και απομαγνητοφώνησης είναι βασικές ενότητες στο επίπεδο 03 (Advanced).
 4. Σε κάθε επίπεδο υπάρχει μια επιπλέον ενότητα που περιλαμβάνει επαναληπτικά κουίζ  προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης διαθέσιμη μόνο σε όσους θέλουν να πιστοποιηθούν. 
 5. Οι σπουδαστές στα επίπεδα 02 και 03 έχουν δεκαπέντε παραδοτέες εργασίες (μια ή δύο για κάθε ενότητα) με σκοπό να εξασκηθούν  σε όσα διδάσκονται και να καλλιεργήσουν τις βασικές δεξιότητες τους. Πχ στην ενότητα για την Οικονομική Διαχείριση οι σπουδαστές μέσω των εφαρμογών που καλούνται να χρησιμοποιήσουν στην πρακτική άσκηση, πρέπει παράλληλα να αποδείξουν και τις αριθμητικές ικανότητες τους. Οι εργασίες διορθώνονται από τον εισηγητή και αποστέλλεται ανατροφοδότηση στους σπουδαστές. 
 6. Πρόγραμμα Mentoring (επαγγελματική υποστήριξη) για την την υλοποίηση του Προσωπικού Σχεδίου Δράσης & Επιτυχίας μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Περιλαμβάνει έλεγχο βιογραφικού, προτάσεις για πρακτική άσκηση και εργασία, προτάσεις συναφών σεμιναρίων. 
 7. Αποκλειστική κλειστή ομάδα (Interactive’s secretaries) για την επικοινωνία μεταξύ σπουδαστών, εκπαιδευτών και την ανάρτηση αποριών, θέσεων εργασίας κατά προτεραιότητα κλπ.
 8. Ειδική σελίδα στο Facebook για την εξάσκηση σε επαγγελματικές αναρτήσεις για όσους/όσες παρακολουθούν την ενότητα των Social Media.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα και την προώθηση των βιογραφικών σας.

 • Κατοχή τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου. Επιθυμητο πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 • Πιστοποιημένη καλή γνώση Αγγλικών (Β2 +) ή άλλης γλώσσας.
 • Πιστοποιημένη γνώση της χρήσης υπολογιστών σε όλες τις εφαρμογές του Ms Office σε επίπεδο τουλάχιστον Standard/Core.

Μερικά από τα προνόμια των σπουδαστών

 • Κωδικός για την e-learning πλατφόρμα μας στην οποία φιλοξενείται το επιπλέον υλικό του μαθήματος και οι αναθέσεις εργασιών.
 • Προσομοίωση επαγγελματικής διαδικασίας.
 • Δωρεάν το τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης.
 • Προώθηση βιογραφικών – Προτάσεις για εργασία.

Σε περίπτωση που ο /η υποψήφιος/α στερείται των γνώσεων και των πιστοποιητικών Αγγλικών και Πληροφορικής, η glossoland.gr δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να τα αποκτήσουν μέσα από ταχύρρυθμα επιδοτούμενα προγράμματα τα οποία κατά προτίμηση πρέπει να προηγηθούν της παρακολούθησης του προγράμματος Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης.

Κόστος Σεμιναρίων Γραμματείας

Πόσο κοστίζει; Εσύ θα αποφασίσεις!

Το κόστος του προγράμματος εξαρτάται:

1. Από τον τρόπο παρακολούθησης (με φυσική παρουσία ή μέσω e-learning).

2. Από το επίπεδο σπουδών (Βασικό ή Προχωρημένο επίπεδο).

3. Από την επιλογή ή όχι εξειδίκευμένων σεμιναρίων.

4. Από την επιλογή ή όχι της πιστοποίησης.

Βασικό Επίπεδο 01: Προσφέρεται μόνο μέσω ασύγχρονου e-learning με συνολικό κόστος 190€ (περιλαμβάνεται η πιστοποιήση + δωρεάν το τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης σε ελληνικά και αγγλικά)

 Βασικό Επίπεδο 02 (Περιλαμβανει και το 01):  Διάρκεια 3 μήνες

 • Με φυσική παρουσία ή μέσω ηλεκτρονικής τάξης: 420€
 • Μέσω ασύγχρονου e-learning:  345€
 • Τυφλό σύστημα Δακτυλογράφησης: προσφέρεται δωρεάν (δεν ανταλλάσσεται με άλλο πρόγραμμα)
 • Πιστοποίηση (προαιρετική): 120€

Για την πιστοποίηση Πληροφορικής και Αγγλικών σε Βασικό Επίπεδο (αν δεν υπάρχουν), δες τις προσφορές μας στη σελίδα www.glossoland.gr

Προχωρημένο Επίπεδο 03 (Περιλαβάνει και το 02): Διάρκεια 6 μήνες

 • Με φυσική παρουσία ή μέσω ηλεκτρονικής τάξης:  730€
 • Μέσω ασύγχρονου e-learning: 650€
 • Τυφλό Σύστημα Δακτυλογράφησης: προσφέρεται δωρεάν (δεν ανταλλάσσεται με άλλο πρόγραμμα)
 • Πιστοποίηση (προαιρετική): 120€
 • Πιστοποίηση (προαιρετική) Ms Word, Ms Excel, Ms PowerPoint Expert: 55€/ενότητα
 • Πιστοποίηση (προαιρετική) ERP: 120€

 Εξειδικευμένα  προγράμματα – Προσφέρονται ανεξάρτητα* | Διάρκεια κάθε σεμιναρίου 20 ώρες 

– Virtual Assistant:

 • Ασύγχρονη τηλεκατάρτιση: 120€
 • Φυσική παρουσία ή Σύγχρονη τηλε-
  κατάρτιση: 150€
 • Ατομικά μαθήματα (μόνο με Φυσική παρουσία ή Σύγχρονη τηλε- κατάρτιση): 190€

– ERP της Soft1 (Επίπεδο 01:)

 • Ασύγχρονη τηλεκατάρτιση: 190€
 • Φυσική παρουσία ή Σύγχρονη τηλε-
  κατάρτιση: 240€

– Social Media Management:

 • Ασύγχρονη τηλεκατάρτιση: 120€
 • Φυσική παρουσία ή Σύγχρονη τηλε-
  κατάρτιση: 150€
 • Ατομικά μαθήματα (μόνο με Φυσική παρουσία ή Σύγχρονη τηλε- κατάρτιση): 190€
 • Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματείας (Επίπεδο 01) – Έναρξη: Κάθε 10 ημέρες
 • Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματείας (Επίπεδα 02-03) – Έναρξη: Δευτέρα 13/3 19.00 

Α. Με φυσική παρουσία ή μέσω ηλεκτρονικών τάξεων (e-learning ζωντανά από την τάξη) θα είναι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19.00-20.30μμ

Β. Μέσω ασύγχρονης τηλεκατάρτισης και επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω Viber – ελεύθερο ωράριο και άμεση έναρξη.

 • Προεξόφληση των διδάκτρων ή προεγγραφή και καταβολή της πρώτης δόσης 15 ημέρες πριν την έναρξη κάθε σεμιναρίου: 10% έκπτωση
 • Για κατόχους κάρτας ανεργίας, και φοιτητές: 10% έκπτωση (μονο στα επίπεδα 02 & 03)
 • Για group από 5 άτομα και πάνω (αφορά εταιρείες): 10% έκπτωσεις
 • Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο για τα μαθήματα με φυσική παρουσία ή τις Ηλεκτρονικές Τάξεις.
 • Κωδικός για την e-learning πλατφόρμα μας στην οποία φιλοξενείται το επιπλέον υλικό του μαθήματος και οι αναθέσεις εργασιών.
 • Προσομοίωση επαγγελματικής διαδικασίας με την καθοδήγηση έμπειρου καθηγητή
 • Συμμετοχή κατά προτεραιότητα και ειδική τιμή στα σεμινάρια Συμβουλευτικής.
 • Κλειστή ομάδα στο Facebook με καθημερινές αναρτήσεις θέσεων εργασίας.

Το Σύστημα Mentoring (υποστήριξης)  προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ  στους σπουδαστές, υλοποιείται μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος και βοηθά την υλοποίηση του Προσωπικού σου Σχεδίου Δράσης & Επιτυχίας.

Περιλαμβάνει: 

 > Έλεγχο βιογραφικού, 

 > Προτάσεις για πρακτική άσκηση και εργασία, 

> Προώθηση των βιογραφικών σε εταιρείες του κλάδου
   που σε ενδιαφέρει,

> Προτάσεις συναφών σεμιναρίων.

Please follow and like us: