Μίλησε τη γλώσσα του επαγγέλματός σου. Επέλεξε το σεμινάριο που ταιριάζει στο επάγγελμά σου και ξεχώρισε στον εργασιακό σου χώρο.

Οι υποψήφιοι σπουδαστές πρέπει να έχουν επίπεδο αγγλικής τουλάχιστον >Β1.

Η GLOSSOLAND σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Express Publishing και το Πανεπιστήμιο του Greenwich της Αγγλίας  προσφέρει μεγάλο μέρος από τη σειρά Επαγγελματικών Αγγλικών (ESP-English for Specifiec Purposes) εμπλουτίζοντας συνεχώς τη θεματολογία των παρεχόμενων υπηρεσιών της σε σχέση με τις ανάγκες των σπουδαστών της.

Μπορείτε να συνδυάσετε δύο ή και περισσότερα μαθήματα πχ Tourism + Hotels ή Catering + Cooking  ή Secretarial + Call Centers ή Nursing + Medical κλπ

Δεν βρίσκετε αυτό που ζητάτε; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Κάθε κύκλος μαθημάτων διαρκεί 40 ώρες και τα μαθήματα διαρκούν 3 μήνες με 2 φορές Χ 2 ώρες εβδομαδιαίως και γίνονται σε τμήματα 5-8 ατόμων, ατομικά ή ημιατομικά προγράμματα ( 1, 2 ή 3 ατόμων με αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση επιβάρυνση).

Η έκδοση της βεβαίωσης συμμετοχής καθώς και οι εξετάσεις για την πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο του Greenwich κοστίζουν 90€. Εξετάσεις διενεργούνται και στη Θεσσαλονίκη.

Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να πιστοποιηθεί μπορεί να αρκεστεί στη βεβαίωση παρακολούθησης που εκδίδεται από το πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 της GLOSSOLAND .

Please follow and like us: