ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ 4-ΜΗΝΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ 4-ΜΗΝΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ για ένταξη σε τμήμα Lower-B2

Με το Ταχύρρυθμο 4-μηνο Τμήμα Προετοιμασίας Αρχαρίων της GLOSSOLAND STUDIES οι ενήλικες που θέλουν να ενταχθούν σε τμήματα πτυχίων Β1 – Β2 (Lower) και δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις του προηγουμένου επιπέδου, μπορούν να το επιτύχουν παρακολουθώντας αυτά τα τμήματα προετοιμασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Τα προγράμματα αυτά τρέχουν για εφήβους και ενήλικες που οι γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες.

Μετά το πέρας των μαθημάτων του τμήματος αυτού οι σπουδαστές  είναι έτοιμοι να ενταχθούν και να παρακολουθήσουν αποκλειστικά τα τμήματα επιπέδων B1 – Β2 (Lower) .

Το Ταχύρρυθμο 4-μηνο Τμήμα Προετοιμασίας Αρχαρίων της GLOSSOLAND STUDIES υποστηρίζεται προαιρετικά και με εκπαιδευτική πλατφόρμα e-learning, για εξάσκηση και  μελέτη των αγγλικών και από το σπίτι , για 4 μήνες για 250 ώρες.

Με την εκπληκτική πλατφόρμα μαθαίνετε Αγγλικά online από υπολογιστή, tablet ή iPad όποτε εσείς επιθυμείτε, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, για όση ώρα έχετε στη διάθεση σας! Θα εξερευνήσετε αυθεντικές καταστάσεις από την καθημερινότητα και θα αναπτύξετε δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής, ομιλίας και ακρόασης μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας δραστηριοτήτων.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ: Σχεδόν κάθε 2 μήνες, όλο τον χρόνο, εκτός από τον Ιούλιο-Αύγουστο, με την συμπλήρωση τουλάχιστον 6 ατόμων. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των νέων τμημάτων ανακοινώνεται μία εβδομάδα πριν την έναρξη.

Εάν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα, που έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, πρέπει να παρακολουθήσει 1- 2 μαθήματα προετοιμασίας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Διάρκεια προγράμματος:

  • 50 διδακτικές ώρες δια ζώσης + 250 ώρες ασύγχρονη
  • 4 μήνες – 17 εβδομάδες
  • Μία φορά την εβδομάδα, 1Χ 3 διδακτικές ώρες.
  • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

Κόστος προγράμματος:

Στη GLOSSOLAND STUDIES φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους προσωπικά για το κόστος των διδάκτρων, για να υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης για τις ειδικές τιμές που παρέχουμε σε άνεργους, φοιτητές, μέλη ευπαθών ομάδων κλπ, καθώς και για την επίλυση διαφόρων αποριών. Καλέστε μας στο 2310776432 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας. 

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ!

Μπορείτε να εγγραφείτε από την αρχή και να παρακολουθήσετε το ενιαίο πρόγραμμα προετοιμασίας για πιστοποιητικό Β2, που περιλαμβάνει το 4μηνο τμήμα αρχαρίων και στη συνέχεια το 5μηνο τμήμα πτυχίου Β2.  Με την εγγραφή σας στο ενιαίο πρόγραμμα κερδίζετε έκπτωση στα συνολικά δίδακτρα που θα καταβάλατε ξεχωριστά για την εγγραφή σας στα δύο τμήματα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ. 

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προσωπική ενημέρωση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Please follow and like us: