Tαχύρρυθμα τμήματα αγγλικών για εξετάσεις TOEIC και απόκτηση πιστοποιητικού Αγγλικής γλώσσας χρήσιμο για σπουδές και εργασία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο σπουδαστής, ανάλογα με τις αρχικές γνώσεις και την απόδοσή του, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει το πιστοποιητικό επιπέδου B1 (μέτρια γνώση) ή Β2 (Lower) (καλή γνώση) ή C1 (Advanced) (πολύ καλή γνώση) .

Ο σπουδαστής εκ των προτέρων πρέπει να γνωρίζει κάποια αγγλικά και ουσιαστικά μέσα σε διάστημα το πολύ 5 μηνών ολοκληρώνει το πρόγραμμα δύο βασικών επιπέδων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Tο TOEIC  Listening & Reading, με την απουσία εξέτασης στην συνομιλία (speaking) και στην έκθεση (writing), την συχνή διεξαγωγή εξετάσεων (κάθε εβδομάδα) και την γρήγορη έκδοση των αποτελεσμάτων (σε 10 εργάσιμες ημέρες), έχει καθιερωθεί ως το δημοφιλέστερο τεστ αξιολόγησης Αγγλικών στην Ελλάδα.

Το τεστ του TOEIC αποτελείται από 200 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.
Οι πρώτες 100 ερωτήσεις είναι   κατανόησης προφορικού λόγου από CD ήχου (Listening Comprehension) και οι υπόλοιπες 100 είναι ερωτήσεις λεξιλογίου, γραμματικής και κατανόησης κειμένου (Reading Comprehension).
Το Α.Σ.Ε.Π. αναγνωρίζει και μοριοδοτεί το ΤΟΕΙC, ανάλογα με την βαθμολογία που αναγράφεται στο πιστοποιητικό, στα εξής επίπεδα: Μέτρια γνώση επίπεδο Β1 (405-500), καλή γνώση επίπεδο Β2 (Lower) (505-780) και πολύ καλή γνώση επίπεδο C1 (785-900).

Δείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που διενεργεί τις εξετάσεις του TOEIC στην Ελλάδα, για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα μαθήματα της GLOSSOLAND στο πρόγραμμα αυτό, είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να απευθύνονται σε οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις Αγγλικών και επιθυμεί να «επαναφέρει» τα ξεχασμένα Αγγλικά του, πιστοποιώντας αυτές τις γνώσεις με έναν τίτλο σπουδών αποδεκτό για σπουδές, για μεταπτυχιακά, για αξιολογήσεις και μοριοδοτήσεις στον δημόσιο τομέα, για διαγωνισμούς και προκηρύξεις ΑΣΕΠ, για εξεύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, κλπ.

Όσο διαρκεί το πρόγραμμα των ζωντανών μαθημάτων, υποστηρίζεται προαιρετικά και με e-learning εκπαιδευτική πλατφόρμα  για εξάσκηση και  μελέτη των αγγλικών και από το σπίτι.

Ιδανικοί υποψήφιοι για τα τμήματα και τις εξετάσεις του TOEIC  είναι έφηβοι και ενήλικες όλων των ηλικιών, επαγγελματίες, άνεργοι, μαθητές και φοιτητές, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, που τους ενδιαφέρει η βελτίωση των γνώσεών τους, η απόκτηση πτυχίου ή/και η επικαιροποίηση των γνώσεών τους.

 

Χαρακτηριστικά και διάρκεια προγράμματος:

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις γίνεται σε χρονικό διάστημα από 8 ως και 20 εβδομάδες, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων του υποψηφίου κατά την έναρξη των μαθημάτων και με το επιθυμητό επίπεδο (score) που αυτός θέλει να αποκτήσει.
Με ειδική διαγνωστική μέθοδο και με την τεράστια εμπειρία που διαθέτουμε, παίρνοντας υπόψη μας πολλές παραμέτρους, φροντίζουμε και προτείνουμε στους υποψήφιους σπουδαστές την ιδανικότερη προετοιμασία, με διάρκεια εκπαίδευσης τέτοια, ώστε να είναι αρκετή για τον υποψήφιο να επιτύχει τους στόχους του, τους οποίους έβαλε εκ των προτέρων σε συνεννόηση με το φροντιστήριο.

Το πλήρες πρόγραμμα πραγματοποιείται σε 4 ή 5 μήνες και περιλαμβάνει μαθήματα 60 διδακτικών ωρών ή 210 διδακτικών ωρών – προαιρετική επιλογή με online ασύγχρονη πλατφόρμα (Οι 60 ώρες γίνονται στο φροντιστήριο με καθηγητή σε τμήμα, ενώ οι υπόλοιπες προαιρετικές 150 ώρες πραγματοποιούνται στο σπίτι με e-learning μαθήματα με τη χρήση καινοτόμου εκπαιδευτικής πλατφόρμας)

Ο υποψήφιος σπουδαστής πρέπει να βρίσκεται σε επίπεδο τουλάχιστον (Α2+) ή (Β1).

Υπάρχουν πλήρη προγράμματα (Full) 4 και 5 μηνών, αλλά και προγράμματα μόνο εξάσκησης στο τεστ (Practice) 3 μηνών με λιγότερες διδακτικές ώρες και δίδακτρα, κατάλληλα για σπουδαστές που έχουν πολύ καλό εναρκτήριο επίπεδο αγγλικών (Β2).

Τα τμήματα είναι απογευματινά ή βραδινά, όμως το ίδιο πρόγραμμα προσφέρεται και στην πρωινή ζώνη, με ατομικά μαθήματα και χρέωση ατομικών μαθημάτων.

Διάρκεια προγράμματος:

 • PLAN A (Πρόγραμμα Full):   
 • 5 μήνες, 60 διδακτικές ώρες, 20 εβδομάδες
 • Μία φορά την εβδομάδα, 1X3 ώρες εβδομαδιαίως
 • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

 

 • PLAN B (Πρόγραμμα Full):
 • 4 μήνες, 60 διδακτικές ώρες, 15 εβδομάδες
 • Δύο φορές την εβδομάδα, 2Χ2 ώρες εβδομαδιαίως
 • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

 

 • PLAN C (Πρόγραμμα Practice):
 • 3 μήνες, 36 διδακτικές ώρες, 12 εβδομάδες
 • Μία φορά την εβδομάδα, 1Χ3 ώρες εβδομαδιαίως
 • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα

 

Κόστος προγράμματος:

Για το κόστος των διδάκτρων φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους προσωπικά, για να υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης για τις ειδικές τιμές που παρέχουμε σε άνεργους, φοιτητές, μέλη ευπαθών ομάδων κλπ, καθώς και για την επίλυση διαφόρων αποριών. Καλέστε μας στο 2310776432 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας. 

 Το κόστος εξέτασης του TOEIC είναι 150€. Καταβάλλεται πριν την εγγραφή στην εξέταση απ’ ευθείας στο όνομα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που είναι ο εξεταστικός φορέας, που διενεργεί τις εξετάσεις TOEIC στην Ελλάδα.

Ωστόσο όμως αν η εγγραφή του υποψηφίου στις εξετάσεις γίνει ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ, έχετε τη δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στις εξετάσεις. Για την απόκτηση του πιστοποιητικού καταβάλλετε  150€, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, και μόνον εάν πετύχετε το επιθυμητό ΓΙΑ ΕΣΑΣ αποτέλεσμα (Η ΔΩΡΕΑΝ εξέταση ισχύει για μία μόνο φορά). Για κάθε επόμενη εξέταση (αν χρειαστεί)  καταβάλλετε εκ των προτέρων 150€ με δωρεάν την επανεξέταση. 

ΣΗΜ.1: Προτείνεται οι υποψήφιοι να εγγράφονται 2 εβδομάδες πριν την ημερομηνία εξέτασης. Ωστόσο, διαθέσιμες θέσεις ίσως υπάρχουν και μετά από αυτήν την ημερομηνία

ΣΗΜ.2: Το συνολικό ποσόν των διδάκτρων πρέπει να έχει εξοφληθεί 20 ημέρες πριν τις εξετάσεις, αλλιώς δεν γίνεται δεκτός σε αυτές με τα προνομιακά εξέταστρα που εξασφάλισε για τους υποψηφίους σπουδαστές της η GLOSSOLAND.

ΣΗΜ.3: Τα μαθήματα διδασκαλίας με τον καθηγητή  περιλαμβάνουν επανάληψη βασικών γνώσεων της αγγλικής γλώσσας, γραμματικής, λεξιλόγιο, τεχνικές (tips) εξετάσεων, ανάλυση παρελθόντων τεστ και διαδικασία προσομοίωσης των τεστ.

ΣΗΜ.4: Με την online εκπαιδευτική πλατφόρμα, ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να κάνει από το σπίτι του, όποτε και όσες φορές θέλει, επαναλήψεις και φρεσκαρίσματα στη γραμματική, στο λεξιλόγιο κλπ, να εξασκείται στο listening, το speaking και τις άλλες δεξιότητες της γλώσσας. Είναι μια διαδραστική online εκπαιδευτική πλατφόρμα που καλύπτει από επίπεδο αρχάριο έως και προχωρημένο. Περιέχει παραπάνω από 500 ώρες Online μαθημάτων και μια μεγάλη ποικιλία γραφικών, ηχητικών και διαδραστικών δραστηριοτήτων. Σχεδιάστηκε για όσους θέλουν να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους προκειμένου να μπορούν να επικοινωνούν σωστά σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας.

Η χρήση της online πλατφόρμας σε συνδυασμό με τη δια ζώσης διδασκαλία της γλώσσας με τον καθηγητή είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εκμάθησης της γλώσσας και οι σπουδαστές αποκτούν αυτοπεποίθηση και ευχέρεια στην επικοινωνία από τις πρώτες κιόλας ώρες μαθημάτων!

ΣΗΜ.5Τα τμήματα  προγραμματίζονται για έναρξη στις αρχές κάθε μήνα εκτός από τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων (6) η έναρξη μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.

ΣΗΜ.6: Εάν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα, που έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, πρέπει να παρακολουθήσει 1- 2 μαθήματα προετοιμασίας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Δικαιούχοι της έκπτωσης των Ανέργων  είναι όσοι προσκομίσουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

Δικαιούχοι της έκπτωσης των Φοιτητών είναι όσοι προσκομίσουν το πάσο τους  σε ισχύ.

Δικαιούχοι της έκπτωσης των άλλων κατηγοριών είναι όσοι προσκομίσουν βεβαίωση του αντίστοιχου φορέα.

Μπορώ να προετοιμαστώ μόνος μου να δώσω τις εξετάσεις του TOEIC;

Δεν το συνιστούμε.Το TOEIC είναι ένα τεστ τελείως διαφορετικό από τα κλασσικά τεστ για την εξέταση γνώσης της αγγλικής γλώσσας. H απάντηση των ερωτήσεων  απαιτεί τεχνικές οι οποίες είναι άγνωστες στον υποψήφιο. Αυτές οι τεχνικές διδάσκονται στη προετοιμασία που γίνεται στο φροντιστήριο μας. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι  καθηγητές μας επιλύουν κάθε απορία και καθοδηγούν σωστά τον υποψήφιο έτσι, ώστε να επιτύχει στις εξετάσεις. Χωρίς σωστή προετοιμασία ή ελλιπή καθοδήγηση, ο υποψήφιος θα χρειαστεί να ξαναδώσει το τεστ το οποίο θα κοστίσει επιπλέον χρήματα  αλλά και επιπλέον κόπο και χρόνο.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προσωπική ενημέρωση.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Please follow and like us: