Με την προετοιμασία μέσω των προγραμμάτων Glosso-Lower “Τα κλασσικά” οι μαθητές μας μπορούν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις όλων των εξεταστικών φορέων με αξιώσεις, ειδικά όμως στα ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ESB, Michigan, Cambridge, LRN & NOCN οι επιτυχίες των μαθητών μας κυμαίνονται κάθε χρόνο σε πολύ υψηλά επίπεδα, με ποσοστά που σχεδόν αγγίζουν την απόλυτη επιτυχία 100%.

Στα τμήματα GlossoLower “Τα κλασσικά” μπορούν να συμμετάσχουν έφηβοι και ενήλικες με το ίδιο γνωστικό επίπεδο.

Έναρξη μαθημάτων:  Σεπτέμβριος

Διάρκεια: 9 μήνες (Σεπτέμβριος – Μάιος)

Διδασκαλία: 2 φορές την εβδομάδα , 5 διδακτικές ώρες

Κόστος προγράμματος Glosso-Lower “Τα κλασσικά”

Για το κόστος των διδάκτρων φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους προσωπικά, για να υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης για την επίλυση αποριών. Καλέστε μας στο 2310776432 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας. 

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

-Διδασκαλία σε τμήμα με έμπειρο καθηγητή 9 μήνες

Στη τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνονται

-Το κόστος των εξέταστρων για συμμετοχή στις εξετάσεις

-Το σετ των βιβλίων

– Προαιρετικά, παρέχεται online εκπαιδευτική πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης, παράλληλα με την παρακολούθηση των μαθημάτων, με την οποία ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να κάνει από το σπίτι του, όποτε και όσες φορές θέλει, επαναλήψεις και φρεσκαρίσματα στη γραμματική, στο λεξιλόγιο κλπ, να εξασκείται στο listening, το speaking και τις άλλες δεξιότητες της γλώσσας.

Please follow and like us: