Εντατικά Τμήματα Proficiency (C2) σε 1 ή 2 Χρόνια για τα “κλασσικά” Michigan, ESB, Cambridge

Η επιτυχία στις εξετάσεις του Proficiency και η αξιοποίηση του πτυχίου είναι ιδιαίτερα σημαντική, αλλά κύριος στόχος μας στη GLOSSOLAND είναι να δώσουμε στους μαθητές μας εφόδια και γνώσεις ζωής.

Σκοπός μας είναι να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς σε πραγματικές συνθήκες όπου απαιτούνται Αγγλικά προχωρημένου επιπέδου (Proficiency), όπως για παράδειγμα, σε γραπτή και προφορική επικοινωνία με native speakers στο εξωτερικό, για τις πανεπιστημιακές τους σπουδές, αλλά και στην προσωπική και επαγγελματική τους πορεία.

ΣΣτα τµήµατα κανονικού ρυθµού εντάσσονται άτοµα που έχουν το επίπεδο LOWER (B2) και προτιµούν την κανονική πορεία για την απόκτηση του PROFICIENCY (C2), δηλαδή 1 χρόνος ADVANCED & 1 χρόνος PROFICIENCY.

Στα εντατικά Τµήµατα Proficiency (C2) σε 1 Χρόνο για τα “κλασσικά” Michigan, ESB, Cambridge εντάσσονται άτοµα που έχουν επιτύχει προηγουµένως στο γνωστικό επίπεδο Lower (B2), οποιουδήποτε επισήµου εξεταστικού φορέα ή κατόπιν αξιολόγησης του γνωστικού επιπέδου τους µε δική µας ειδική  εξέταση.

Έναρξη μαθημάτων:  Οκτώβριος και Μάρτιος

Διάρκεια: 8 – 9 μήνες 

Διδασκαλία: 2 φορές την εβδομάδα , 6 διδακτικές ώρες

Κόστος προγράμματος (πακέτο) Glosso-Prof 1 or 2 Years «Τα κλασσικά» : (Ρωτήστε μας)

Στη τιμή πακέτο περιλαμβάνονται:

-Διδασκαλία σε τμήμα με έμπειρο καθηγητή

-Κωδικός χρήσης για 9 μήνες, εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-learning, για διδασκαλία στο σπίτι

Στη τιμή πακέτο ΔΕΝ περιλαμβάνονται: 

-Το κόστος των εξετάστρων για συμμετοχή στις εξετάσεις

-Το σετ των βιβλίων

Με την προετοιμασία μέσω των προγραμμάτων Glosso-Prof 1 or 2 Years «Τα κλασσικά» οι μαθητές μας μπορούν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις όλων των εξεταστικών φορέων με αξιώσεις, ειδικά όμως στα ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ESB, Michigan, Cambridge οι επιτυχίες των μαθητών μας κυμαίνονται κάθε χρόνο σε πολύ υψηλά επίπεδα, με ποσοστά που σχεδόν αγγίζουν την απόλυτη επιτυχία 100%.

Please follow and like us: