Εντατικά Τμήματα Proficiency (C2) σε 1 ή 2 Χρόνια για τα “κλασσικά” Michigan, ESB, Cambridge

Η επιτυχία στις εξετάσεις του Proficiency και η αξιοποίηση του πτυχίου είναι ιδιαίτερα σημαντική, αλλά κύριος στόχος μας στη GLOSSOLAND είναι να δώσουμε στους μαθητές μας εφόδια και γνώσεις ζωής.

Σκοπός μας είναι να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς σε πραγματικές συνθήκες όπου απαιτούνται Αγγλικά προχωρημένου επιπέδου (Proficiency), όπως για παράδειγμα, σε γραπτή και προφορική επικοινωνία με native speakers στο εξωτερικό, για τις πανεπιστημιακές τους σπουδές, αλλά και στην προσωπική και επαγγελματική τους πορεία.

Στα τµήµατα κανονικού ρυθµού εντάσσονται άτοµα που έχουν το επίπεδο LOWER (B2) και προτιµούν την κανονική πορεία για την απόκτηση του PROFICIENCY (C2), δηλαδή 1 χρόνος ADVANCED & 1 χρόνος PROFICIENCY.

Στα εντατικά Τµήµατα Proficiency (C2) σε 1 Χρόνο για τα “κλασσικά” Michigan, ESB, Cambridge εντάσσονται άτοµα που έχουν επιτύχει προηγουµένως στο γνωστικό επίπεδο Lower (B2), οποιουδήποτε επισήµου εξεταστικού φορέα ή κατόπιν αξιολόγησης του γνωστικού επιπέδου τους µε δική µας ειδική  εξέταση.

Έναρξη μαθημάτων:  Οκτώβριος και Μάρτιος

Διάρκεια: 8 – 9 μήνες 

Διδασκαλία: 2 φορές την εβδομάδα , 6 διδακτικές ώρες

Κόστος προγράμματος Glosso-Prof 1 or 2 Years «Τα κλασσικά» : Για το κόστος των διδάκτρων φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους προσωπικά, για να υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης για την επίλυση αποριών. Καλέστε μας στο 2310776432 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας. 

Στη τιμή περιλαμβάνεται:

-Διδασκαλία σε τμήμα με έμπειρο καθηγητή

Στη τιμή πακέτο ΔΕΝ περιλαμβάνονται: 

-Το κόστος των εξετάστρων για συμμετοχή στις εξετάσεις

-Το σετ των βιβλίων

-Προαιρετικά, παρέχεται online εκπαιδευτική πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης, παράλληλα με την παρακολούθηση των μαθημάτων, με την οποία ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να κάνει από το σπίτι του, όποτε και όσες φορές θέλει, επαναλήψεις και φρεσκαρίσματα στη γραμματική, στο λεξιλόγιο κλπ, να εξασκείται στο listening, το speaking και τις άλλες δεξιότητες της γλώσσας.

Με την προετοιμασία μέσω των προγραμμάτων Glosso-Prof 1 or 2 Years «Τα κλασσικά» οι μαθητές μας μπορούν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις όλων των εξεταστικών φορέων με αξιώσεις, ειδικά όμως στα ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ESB, Michigan, Cambridge , LRN & NOCN οι επιτυχίες των μαθητών μας κυμαίνονται κάθε χρόνο σε πολύ υψηλά επίπεδα, με ποσοστά που σχεδόν αγγίζουν την απόλυτη επιτυχία 100%.

Please follow and like us: