Ταχύρρυθμα προγράμματα για ενήλικες & εφήβους, για απόκτηση πτυχίου LOWER (B2), ADVANCED (C1), PROFICIENCY (C2) σε 5 μήνες!

Αποκτήστε το TOEIC LOWER (B2) Αγγλικής γλώσσας Γρήγορα, Εύκολα, Οικονομικά με την εγγύηση GLOSSOLAND!

Γιατί να επιλέξω το πιστοποιητικό TOEIC?

Το πιστοποιητικό TOEIC® αναγνωρίζεται τόσο από τον ιδιωτικό τομέα όσο και από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) στην Ελλάδα και ισχύει δια βίου.

Tο ΑΣΕΠ αναγνωρίζει και μοριοδοτεί το TOEIC® ως αποδεικτικό γνώσης της Αγγλικής στα εξής επίπεδα:

Επίπεδο Γνώσης

Επίπεδο Γλώσσας

Βαθμός

Άριστη

Proficiency – C2

925-990

Πολύ Καλή

Advanced – C1

785-920

Καλή

Lower – B2

505-780

Μέτρια

Basic – B1

405-500

Μαθήματα και Κόστος

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις Αγγλικών και επιθυμεί να αποκτήσει πτυχίο από  LOWER (B2) μέχρι και PROFICIENCY (C2) σε 5 μήνες.

  • Μάθημα μία φορά την εβδομάδα, 1Χ3 ώρες εβδομαδιαίως (Διδασκαλία 60 σχολικών ωρών συνολικά)
  • Δια ζώσης σε τμήμα με καθηγητή ή μέσω ζωντανής τηλεδιάσκεψης από το σπίτι.
  • Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακολουθείτε το μάθημα βιντεοσκοπημένο ώστε να μη χαθεί καμία ώρα διδασκαλίας
  • Δωρεάν εξετάσεις

Κόστος για TOEIC – 5μηνο:

Α) Γενική τιμή για όλους : 420€.  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 150€ κατά την εγγραφή + 3 μηνιαίες δόσεις των 90€

Β) Για ανέργους, φοιτητές, σπουδαστές ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, πολύτεκνους κ.α. : 380€.  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 140€ κατά την εγγραφή + 3 μηνιαίες δόσεις των 80€.

Εξετάσεις

Οι σπουδαστές μετά το τέλος της 5μηνης προετοιμασίας μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης.

Η συμμετοχή των σπουδαστών στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική.

 Το κόστος εξέτασης του TOEIC είναι 150€ και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στις τιμές που αναφέρονται παραπάνω. Καταβάλλεται πριν την εγγραφή στην εξέταση απ’ ευθείας στο όνομα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που είναι ο εξεταστικός φορέας, που διενεργεί τις εξετάσεις TOEIC στην Ελλάδα.

Ωστόσο όμως αν η εγγραφή του υποψηφίου στις εξετάσεις γίνει ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ, έχετε τη δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στις εξετάσεις. Για την απόκτηση του πιστοποιητικού καταβάλλετε  150€, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, και μόνον εάν πετύχετε το επιθυμητό ΓΙΑ ΕΣΑΣ αποτέλεσμα (Η ΔΩΡΕΑΝ εξέταση ισχύει για μία μόνο φορά). Για κάθε επόμενη εξέταση (αν χρειαστεί)  καταβάλλετε εκ των προτέρων 150€ με δωρεάν την επανεξέταση. 

Προϋποθέσεις Συμμετοχής στα τμήματα

Οι συμμετέχοντες πρέπει να κατέχουν περίπου τις γνώσεις του προηγουμένου επιπέδου από εκείνο στο οποίο επιθυμούν να ενταχθούν, δηλαδή (Α2+) – (Β1) για τα τμήματα Lower και (Β2) -(C1) για τα τμήματα Proficiency. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει πρώτα να παρακολουθήσουν ένα από τα τμήματα προετοιμασίας  και στη συνέχεια να ενταχθούν στα τμήματα πτυχίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Έναρξη τμημάτων:

  • Τα τμήματα  προγραμματίζονται για έναρξη στις αρχές κάθε μήνα εκτός από Ιούλιο και Αύγουστο. Εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων (10) η έναρξη μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.

ΣΗΜ.1: Το συνολικό ποσόν πρέπει να έχει εξοφληθεί 20 ημέρες πριν τις εξετάσεις αλλιώς δεν γίνεται δεκτός σε αυτές με τα προνομιακά εξέταστρα που εξασφάλισε για τους υποψηφίους σπουδαστές της η GLOSSOLAND.

ΣΗΜ.2: Τα μαθήματα διδασκαλίας με τον καθηγητή  περιλαμβάνουν επανάληψη βασικών γνώσεων της αγγλικής γλώσσας, γραμματικής, λεξιλόγιο, τεχνικές (tips) εξετάσεων, ανάλυση παρελθόντων τεστ και διαδικασία προσομοίωσης των τεστ.

ΣΗΜ.3: Με την online εκπαιδευτική πλατφόρμα, ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να κάνει από το σπίτι του, όποτε και όσες φορές θέλει, επαναλήψεις και φρεσκαρίσματα στη γραμματική, στο λεξιλόγιο κλπ, να εξασκείται στο listening, το speaking και τις άλλες δεξιότητες της γλώσσας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και στείλτε μας το μήνυμά σας.

Σύντομα κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για προσωπική ενημέρωση!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Please follow and like us: